tisdag

Ikväll har jag varit på hockey med Hugo. Det går framåt måste jag ju säga eftersom han åkte över planen idag och fick tag i pucken och lyckades hitta av målet. Det beövdes nog med tanke på att han ofta uttrycker att vi nog borde sluta med hockey. Hoppas han tycker att det blir roligare med tiden för han kan behöva lite lagsport.
Här kommer en bild på hans insats.



Under tiden skapade min sambo en blogg så det ska bli spännande att följa hans liv där. Nu blir det fika och tv. Ha det gott.

underbara helg.

Det har varit en helt fantastisk helg för familjen Linder, Stenberg, Stenlund. Fredag kväll blev det mys framför idol och jag chockade med att vara vaken till tjugo över elva och det händer inte alltför ofta. Lördagen var det kalas för Robin, många goda tårtor och en hel del besök. Tyvärr blev Robin rätt risig vid lunchtid, förmodligen på grund av all mat, tårta och kaffe som intogs, men runt middagstid piggnade han till igen.

Vi var bjudna på middag hos Thomas med familj och det var mycket gott och mycket trevligt. Tyvärr blev det hemgång rätt tidigt eftersom man har småbarn som ska isäng. När lilleman var lagd hade vi turen att få hit världens bästa barnvakt som alltid ställer upp, Bianca, som satt här till halv ett medan vi var och roade oss hos Erik och Helena. Det var mycket trevligt och det var tur att jag vann kortspelet för jag är en riktigt dålig förlorare så jag hade kunnat bli rätt sur annars. När kvällen började lida mot sitt slut blev det en promenad hem till sängen.

Nu är det söndag och jag hoppas på en lugn och mysig dag. Snart blir det lunch och sen skulle Lalla och Hanna komma förbi innan de drar vidare till Umeå. Tur det finns lite tårta kvar så att man kan bjuda på något gott.
Tack till familjen som är helt underbar.

mormor

Mormor hämtade Hugo på fritids idag så han har nysskommit hem, mot sin vilja. Undra just vad man gör för fel när ens barn inte vill komma hem.

Robin ska spela poker ikväll så jag blir ensam hemma. Ska försöka njuta av tystnaden när barnen har lagt sig. Kommer säkert att bli sittande framför datorn en hel del. Man kan lätt fastna här. Just nu står min son bredvid mig och läser högt vad jag skriver. Han har blivit så duktig på att läsa. Nu fick han sig även ett gott skratt och undrade vad jag skriver egentligen. Han är för söt och nu blev han generad också.

Snart är det helg också och inget är planerat. 

Nu ska jag leka en stund med sönerna innan det är dags för kvällsfika. 

lugn och ro

Eftermiddagen har varit hektisk, fastän vi inte gjort någonting nyttigt. Barnen har gått på fullvarv men just nu är Hugo på hockeyskola och Noel ser film så jag passar på att bara ta det lugnt.

Imorgon är en ny arbetsvecka, vilket betyder en hel del arbete. Jag tror även att det var en hel del kvällar bokade denna vecka, men det blir nog bra. På torsdag ska jag få göra slingor och jag måste erkänna att jag känner mig lite nervös. Det var ett antal år sedan det var någon slags färg i mitt hår eftersom jag har den oturen att jag är kraftigt allergisk mot hårfärg. Slingor brukar dock gå bra så jag hoppas på det bästa.

Jag ska även skicka in ansökan om efternamnsbyte i veckan så får vi se vad de beslutar. Sen är det ringar och en del kläder som ska inhandlas innan bröllopet men det blir nog nästa månad. Man får ta en sak i taget, det kostar ju en del och sen är det julklappar som också måste börja inhandlas. Jag och min sambo får nog nöja oss med att vara utan så satsar vi på barnen istället.

Nu är det dags att göra välling så lillebror får gå isäng snart.

Vilken helg

Här har vi haft en riktigt mysig helg trots det trista vädret idag. Igår hade vi besök an Magdalena och barnen som stannade och åt tacos tillsammans med oss. Så här såg det ut när de två tvååringarna hade lämnats ensamma en kort stund. De hade klättrat in i spjälsängen.



Idag har vi  varit ute på gården och krattat löv. Har insett att vintern är här snart så det är bara att packa ihop. Det är rätt skönt att barnen har blivit lite större så att de också kan hjälpa till.



Nu är det dags att hitta på något igen för nu håller det på att vara livat här inne.

RSS 2.0