advent

Nu var det ett tag sen sist igen, men det har varit så mycket senaste tiden så jag har inte hunnit med. Idag är det full fart på Blåbärs. Julpyntet är framme, julmusiken är igång och det blir pepparkaksbak efter lunch. Vid fyra åker pojkarna till mormor och morfar och sen är det dags för utgång. Jag hoppas det blir en trevlig kväll, vilket det borde bli med tanke på sällskapet.

Julklapparna är inhandlade och det känns riktigt bra. Jag har bara en enda klapp kvar och den är till mamma och pappa och jag tror aldrig jag har varit ute i så god tid förut. Nu kanske man har råd att leva även i december,  men med tanke på att vi ska fixa ventilationen kanske det inte blir så ändå.

Jag har förövrigt börjat rida igen och det var himla roligt. Efter tio minuter hade jag en fruktansvärd värk i magen och dagen efter även i ändan men vad gör väl det??? Nu ska jag servera mat!

Omar

Idag har jag varit och ridit min gamla häst och det kändes precis som förr. Den gamle pållen är 24 år men fungerar precis som förr. Hans kompis hade åkt till Malå så han var ensam i stallet och om någon såg honom då skulle de nog tro att det var en treåring. Helfjantig och pigg, precis som han alltid varit. Jag red en bit efter vägen och sen på lägden och det var så mysigt. Det är skönt nu när han är igång igen så man kan rida som förr. Känner redan att jag har fått ont i mina sittben och jag brukade alltid ha sår när jag red så allt är som det ska vara. Synd bara att han står så långt bort så det blir alltför sällan man är dit. Jag önskar att jag kunde ha en häst i Malå så jag fick rida så mycket jag ville men det kostar ju därefter. Nåja, får väl börja ta lektioner om inte annat.

Annars har det inte hänt mycket på Blåbärs idag och det lär inte hända något heller. Lite film kanske:)


lov

Nu har man pimmat hela dagen och jag är helt slut i huvudet så nu får jag bara hoppas att jag blir godkänd. I morgon åker jag och Robin till skellefteå och ska stanna där till på fredag. Det känns skönt med lite egen vuxentid. Det var länge sen.

Nu kommer strax Hugo från hockeyn och då ska vi fira hans namnsdag:)

RSS 2.0