onsdag kväll

Tänk att det kan vara så givande att läsa andras bloggar??

Denna dag har bestått av en hel del. Först skulle bilen lagas, men den var inte trasig:) Sen skulle fläktsystemet på taket kollas, och det hade frusit. Efter det blev det badhuset med pojkarna och nu då??? Det blir nog en film om min käre man behagar komma ner från taket:)

Vi har även spelat en hel del wii idag. Det är så kul att även Noel har kommit på det. Han är helt besatt av Mario Kart och det börjar gå riktigt bra för honom. Han har förövrigt bestämt sig för att han är stor pojke nu. Tuttarna åkte dan före julafton och nu sover han utan blöja för första gången. De små liven växer upp för fort.

Hugo då? Jo, han är den klyftiga i familjen. Han snappar upp allt så fort och han har full koll på alla planeter så nu sitter har han gjort hela systemet i sitt rum. Det är ju för härligt.

Nu klampar det på taket så jag gissar att någon kommer in snart!

Varmare

Idag är det betydligt varmare än igår, för nu är det bara 17 grader kallt. Fixar med en del här hemma, b la fläktsystemet på taket. Vi har även börjat titta på bilar men vi har inte hittat någon än, men jag hoppas att vi gör det snart för det håller på att vara dags att byta. Det finns en i Malå men den är fyrhjulsdriven och har turbo så den blir nog lite för dyr att äga tyvärr.

Snart blir det nog badhuset så att pojkarna får göra av med lite energi:)

jag säger det igen

Att det var längesedan jag skrev något men nu känner jag att det finns tid igen, eftersom det är 30 grader kallt idag. SÅ vad gör man då en dag som denna?? Badhuset är stängt, bilen är paj och vad mer kan man säga? Det blir nog en innedag. Tur var väl att vi fick ett Wii i julklapp så vi inte blir helt göralös.

Julen var bra. Här hade vi endast ett av barnen så det var lugnt men riktigt mysigt. Hugo kom först på söndagen så då blev det att öppna resterande klappar.

Tre dagar kvar till nyårsafton och vår ettåriga bröllopsdag. VI har inte bestämt än hur vi ska fira detta men något blir det väl. Här kommer ett kort på lillNoel som så snällt satt och väntade på tomten hela julaftonen.


RSS 2.0