PDOL

Igår besökte vi Piteå och barnen fick åka karuseller. En massa god mat fanns det också på området och vi avslutade med att ta hem Sushi.

Nu väntar vi på att få hem lillebror.


Säng

Det blev dyrt att skicka iväg barnen. Vi hade en skön dag med besök i stan och då det fanns lite tid över besökte vi SOVA-varuhuset och hips vips hade vi köpt en säng. Det var behövligt men inte planerat så man känner sig lite fattig. Nåja, jag ska i vilket fall njuta av den när den kommer. Saknar barnen gör jag också men i morgon kommer Noel tillbaka så då blir det lite mer liv här i alla fall.

Jag och mannen i mitt liv åt godmiddag ute idag.


Varma dagar

Nu har vi haft många varma dagar och det känns verkligen underbart. Charlie har åkt till sin faster i några dagar och Noel har åkt till en kompis så vi ska göra stan idag och sen ska vi gå ut och äta en god middag. Saknar de små liven gör man lite ändå.


Varmt

Oj, vilken värme vi har just nu, men man ska inte klaga. Sol och bad har de senaste dagarna bjudit på.


Vitbergsbadet

Helt sjukt vilket väder det har varit idag. Strålande sol och superbares. Vi åkte till Vitbergsbadet med flera andra familjer för att se hur det badet skulle passa Charlie och han älskade det. Han har aldrig badat så länge förr och på stålande humör var han. Det är så skönt när man hittar något som passar.

Sen gjorde vi ett besök i skateparken.


Nordanå

Idag var det lite si och så med vädret, sol och moln, men inte badväder så vi åkte till Nordanålekparken tillsammans med husvagnsgrannarna. Det är så kul att både Noel och Charlie har var sin kompis i den familjen. De leker typ jämt med varandra.

I morgon ska det vara sol så då drar vi till poolen.


Underbara grannar

Idag har det varit lite mulet så då passade vi på att göra våra måsten inne i stan. Sen gick vi, tillsammans med grannarna, ner till stranden så de små fick köra grävmaskinerna och då blev vi även bjudna på glass. Två bandymatcher har vi även hunnit med. I morgon ska vädret bli lite bättre så då hoppas vi på att få sola lite.


Piteå

I dag blev det baddag i Piteå då mamma och pappa kom med Signe. Vi har haft Hjalmar här på besök under några dagar så då passade det perfekt med kusinbad som avslutning.

Vi har även gått en kvällspromenad med grannarna och kollat av läget på Beach partyt och vi kunde snabbt konstatera att det inte var vår kväll. På tog för ungt där.

Det blir tv-mys i husvagnen istället!


Funktionshinder

Vissa dagar är tuffare än andra för barn med funktionshinder. Den värsta känslan är när man inte vet vad som utlöser alla aggressioner. Man kan inte annat än att lida med dem.

Noel uppträdde på scen idag. Helt underbart att se.

Sen har vi hunnit med lite bad och vattenkrig.


Umeå

Fyra dagar har vi färdats runt i Umeå där vi har besökt några av Robins syskon men även några andra bekanta. En tripp till Ö-vik och Paradisbadet blev det också. Jag bara älskar det badet och vore det närmare skulle vi besöka det oftare.

Nu är vi åter i Byske där det ska regna ett antal dagar framåt så då får vi se vad vi kommer att hitta på.


RSS 2.0