Underbara unge

Ikväll blev det After Work på hotellet. Riktigt god mat måste jag säga och mycket trevligt sällskap hade vi också. Som grädde på moset hade C en riktigt bra kväll också så allt bara flöt på. Nu är vi hemma igen och laddar inför morgondagens tävlingar som verkar ska genomföras i halvstorm. Vi håller tummarna för att väderleken visar fel.


Vi håller på att ha en del tåg.

Mer kalas

Oj, vad vi har kalasat i helgen. Ett stort tack till alla som uppvaktat vår minsting som numer klarar allt själv för han är ju faktiskt en fyraåring. Mycket nöjd blev han även över alla fina presenter.





Det har blivit en del tåg med åren.

Charlie 4 år

Vilken härlig dag vi har haft med massor av firanden av vår nyblivne 4 åring och i morgon fortsätter det med barnkalas. En sväng på badhuset hann vi med mellan tårtbjudningarna. Nu är alla nöjda och belåtna så kvällen avslutas i soffan.







Myshelg

Här har vi haft en riktigt lugn helg. Två av barnen sov norra natten mot i dag så då hade vi bara lilleman hemma. Annars har vi mest åkt slalom och myst i soffan. I veckan blir det två dagar i Lycksele och sen är det snart helg igen. 


Min sötskrutt!

Tidig fredagsmorgon

Å vad jag längtar efter att få sova ordentligt en natt, eller flera. Charlie har fått för sig att man ska kliva upp extremt tidigt och jag vet inte hur vi ska lyckas ändra på det. 



Nyklippt

Lillkillen var så fantastiskt duktig hos frisören idag och resultatet blev kanon.







Lördag

Det var skönt att inleda terminen med en tvådagars arbetsvecka. Charlie har varit helt slut idag efter sina två dagar på förskolan  och det är först ikväll han har lämnat soffan. Det är inte lätt att vara liten.


Här ser ni en bild när grabbarna var ute i -37 graders kyla och spelade bandy. Noel stod inte ut med att bara vara inne.

Nu myser vi inne i värmen efter en helt fantastisk middag.




Trettondagsafton

Sista kvällen med ledig dag efteråt innan det är dags för jobb känns lite småsurt men det är bara att gilla läget. I dag besökte vi badet i À-jaur och det var riktigt mysigt. Dollarstore och pizza blev det också. 


Nybadade killar i väntan på mat.

Snart

Nu är det bara några dagar kvar innan det är dags för jobb igen så idag drar vi till Säter så vi hinner besöka faster lite. I morgon ska det vara riktigt kallt så då blir det nog bad i Arvidsjaur. 

Bjuder på en bild från nyårsafton.





2016

Då var vi inne i 2016 och året som gått har fått godkänt. 2015 började med att vi fick en treåring i huset. Sen bestod våren av en hel del slalom och tävlingar.



Under påsk fyllde Hugo 12 och snart gick han ut sexan. 



I maj tog vi husvagnen och flyttade till Byske där Noel firade sin åttaårsdag. Vi hann även med en resa till Turkiet.




Det blev en riktigt bra sommar trots allt regn. En resa till Stockholm hann vi även med. 



Sen kom hösten och bi kom tillbaka till Malå och började jobba. Charlie började på en ny förskoleavdelning och det blev toppen. Efter de långa, kalla och mörka höstmånaderna landade vi i ett välförtjänt jullov.




RSS 2.0