Lördag

Idag har vi hunnit med en del på gården som att städa bort vintergrejerna. Nu funderar jag på middan för efter den ska vi och titta på Noels avslutning för måndagstimmen.

Annars då? Jo, jag är lagom trött eftersom lilleman inte sover speciellt bra om nätterna. Hade funderat på att ge mig ut på en joggingtur men det kan hända att jag skippar den till i morgon. Kan även känna en förkylning men det bästa sättet att bli frisk är ju att inte känna efter så det är väl det jag får göra:)

6-års

Ikväll var det föräldramöte för blivande 6-års och det känns lite spännande måste jag erkänna att min lill-Noel ska börja skolan. Tur att man har en liten till så man får några kvar på dagis.



Annars längtar jag mest efter sommaren:-)

Äntligen

Riktigt nöjd över det nya inköpet:-)




ännu en helg

Då var det söndag igen, och jobb i morgon. Jag hade gärna varit ledig ett par dagar till med tanke på att Charlie har hostat halva nätterna den här helgen.

Eventuellt kommer vår, förhoppningsvis, husvagn till Arvidsjaur under veckan så då blir det spännande att se om vi kommer att få hämta hem den:) Lite jobbigt är det dock med all snö på gården men någonstans ska vi väl rymma den. Nu hoppas jag på mycket sol och värme så det blir sommar snart!!!

Lov

Har haft bästa påsklovet ever:-)


















Mys

Idag blev det mysväder under kvällspromenaden.


Annars har vi spenderat dagen i backen och det lär vi nog göra i morgon också:-)

RSS 2.0