Fem år

Femårskontrollen är genomförd och förutom en remiss till ögon så gick det ju superbra. Två dagar senare är dock armen forfarande röd och öm.



En riktigt bra vecka har vi haft med väldigt få utbrott. Det känns underbart och vi hoppas det fortsätter så. På måndag drar IMM-träningen igång.


1, 2, 1, 2, 3

Vilken resultat det blev för Noel denna vecka, pallplats varenda gång. Bara att njuta så länge det varar.


Nu lider sportlovet mot sitt slut och jag känner förkylningen komma krypandes. Det blir nog alldeles perfekt då jag ska bara ensam under två veckor då Robin åker till Umeå för att studera.



Renar

Två tävlingar har det blivit i helgen. En seger och en andraplats till Noel och två fjärdeplatser till Charlie. Prishyllan utökas hela tiden.



För att vila från backenidag så gjorde jag och Charlie en liten utflykt till Grundnäs och matade lite renar.




Sportlov

Tiden bara flyger iväg så nu är det redan sportlov. Mycket av tiden kommer vi att spendera i backen då Robin sitter som speaker för tävlingarna. Vi får väl se om de blir några pokaler i år.


Hockeysäsongen är slut och det har blivit några turer till isladan. Glada är vi också över att Noel fått chansen att vara med på några U12 matcher. Han har verkligen utvecklats under säsongen.
Här var han nöjd när de segrat i Lyckselecupen.

Mycket händer när barnen växer upp. Vi har hunnit med en del möten både på förskolan och skolan. Att ha barn med funktionshinder kräver att man ligger i som förälder. Jag hoppas att allt kommer att bli bra så småningom.




RSS 2.0