såg fram emot

Nu är helgen här. Fick dock inte det trevligaste uppvaknandet men jag ska försöka lägga det bakom mig så blir det säkert en bra dag ändå.

Under förmiddan har jag bestämt att det blir en långprommenad så man får njuta av hösten. En sväng till församlingshemmet och en sväng ner på torget och företagsamhetens dag ska vi väl också hinna med:)


Utkast: Sep. 17, 2012

Å, vad jag längtar tillbaka till sommaren och Byske. Nu gäller det bara att hitta en husvagn till nästa sommar så vi kan åka tillbaka:)

Idag är det k-dag vilket innebär att barnen är lediga från skolan så just nu är jag hemma med pojkarna. Mamma kommer hit mitt på dagen så jag får jobba några timmar.

tiden

Av någon anledning flyger tiden fram och bloggen hinns inte med. Jag vill gärna blogga för att kunna gå tillbaka och se vad vi gjort. Idag har vi hunnit vara på loppis men vi gjorde inga fynd. Charlie har det sjukt jobbigt med sin tandsprickning så sömnen är näst intill obefintlig. Jag önskar jag kände någon som ska till något annat land för i andra länder kan man köpa salva som lindrar men inte i sverige. Nåjaa, nu ska jag fortsätta lyssna på sonen som spelar piano:)

helgen

Tiden flyger iväg. Det är höst och dags för höststädning av gård och dyligt. Vi påbörjade detta igår men blev avbrutna när Therese och Micke kom och bjöd på surströmming, vilket var väldigt uppskattat.

Idag blir det fortsättning. Jag har även hunnit vara ute på en löåtur på morgonen men det var tungt. Känns att man har haft ett uppehåll pga ont i knät men nu är det bara att fortsätta:) Ha en trevlig söndag alla!

söndag

Då var vi här igen, söndag. Hemma har vi hunnit fålla upp en massa gardiner och även vädrat de som suttit uppe ett tag.

I går blev det lunch hos bästa faster Rosita och sen bad och hamburgare i Kri-berg. Denna dag var mycket uppskattad av barnen.

Snart är det väl dags för lunch här hemma och sen ska vi och hälsa på några vänner. I kväll är det dags för en löptur igen, det var ett tag sen men nu är det bara att sätta igång igen:)

RSS 2.0