hockey

Så har man varit på ännu en hockeyträning och nu har jag bestämt mig för att försöka hålla mig undan. I fortsättningen blir det nog Robin som får åka. Jag har en dum vana att lägga mig i, och jag tror kanske inte det är så lyckat i längden. Jag puschar och jagar hela tiden och det är kanske inte bra, så antingen får jag ta på mig munkavle när jag är där eller så får jag allt vackert stanna hemma. Dagens träning slutade även med att min son pucklade på en annan kille och då blev inte mamma nöjd. Nu har vi pratat om det här hemma och han hade lite ångest så nu hoppas jag att det inte behöver hända igen.

JObbet går jättebra och vi har mycket trevligt. Ännu trevligare blir det när arbetslaget ska åka iväg och jobba lite utanför orten.

Nu ska jag göra kväll.

väntan

Sitter här och väntar  på att se den andra Johan Falk filmen för i kväll. Vi har fastnat lite för dem nu och jag hoppas det finns många fler. Jag orkar aldrig se dem på söndagkväll när de går på fyran och nyheterna ska in mitt i.

Idag var Robin och Hugo på hockey i Arvidsjaur och själv passade jag på att hälsa på Therese och sen badade jag och Noel. Det är lite trist måste jag säga att det är så himla kallt i vattnet bara. Tanken var att jag skulle åkt till A_jaur och bada mennär jag var på väg så var det så lite av matcherna kvar så jag skulle ha missat dem. Måste ändå tacka Rebban och Marcus som räddade mig idag när de drog i gång bilen.

Det känns som att det är en helt underbar lördagkväll i kväll. Barnen har varit hur goa som helst och sen har vi bara legat och myst framför tvn. Nu är det dags igen.

känner mig tvungen

Efter att ha läst Anns blogginlägg kände jag mig tvungen att skriva ett inlägg. Jag erkänner att jag är dålig på det men eftersom jag gärna läser andras så får jag väl själv försöka bli bättre. Jag håller med Ann om att det är tråkigt att så många har slutat att blogga.

Nu är det helg och fredagsmys. Vi ska äta middag hos Thomas och sen gissar jag att det blir idol. Det hade varit trevligt med ett glas vin också.

I morgon ska min lillkille Hugo spela ishockeymatch i Arvidsjaur. Nu börjas det. Barnen har aktiviteter och det är bara att hänga med. Synd bara att jag inte är en hockeyfantast men det kanske man blir så småningom. Jag gillar inte att stå och frysa i en islada hela dagarna. Det är nämligen fyra matcher som ska spelas i morgon, men som tur är kommer Robin att åka med honom. SJälv funderar jag på att åka dit senare under dagen och kanske ta ett bad med Noel innan vi besöker arenan.

Förutom detta har veckan varit bra. Två kvällar blev det jobb, i onsdags blev det badhuset och igår besökte vi Anders och Magdalena och det var riktigt trevligt. VI är så dåliga på att hälsa på folk men vi ska försöka bli bättre. Just nu letar vi också efter folk som har vattkoppor men vi lyckas inte finna någon så om ni vet av denna sjukdom så hör gärna av er. SKulle så gärna göra bort det medan barnen är relativt små.

Robin har förövrigt bytt efternamn nu så nu väntar jag bara på att mina och Noels papper ska komma så är vi Stenlinden hela högen.

Nåja, hoppas alla får en trevlig helg och kom gärna förbi om ni är fikasugna.

Undrar om det fungerar

Jag sitter vid en dator som inte är allt för snabb och den ville knappt ta mig till denna sida så vi får se om det blir något inlägg. Idag har jag städat huset och det känns bra. Det var ett tag sen sist så det var väl behövligt. Efter städningen och luchen begav vi oss upp till backen så att Noel fick åka lite bob. Det drog kallt så jag är glad att vi lämnade skidorna hemma. Väl där fick jag träffa Hugo eftersom han var där med sin pappa och sin lillasyster. Tur att Johan gjorde upp en eld så att vi inte behövde frysa alltför mycket. Ikväll kom min moster förbi med en bok som min söte kusin, Joel, hade gjort av de bilder han tog från bröllopet. Jag måste säga att det var uppskattat. Den var jättefin med många bra kort och härliga bildtexter till. Nu har jag precis lagt Noel så nu ska jag sätta igång en film. Imorgon blir det slalom för hela slanten.

den ger med sig

Det känns faktiskt rätt skönt på ett sätt att den här helgen är över snart. Vi vuxna har legat däckade i förkylning och halsfluss och då är det inte roligt för barnen. De blir lätt rastlösa och själv orkar man ingenting. Nu börjar det faktiskt bli bättre så det känns skönt.

Bröllopet var jättemysigt. Allting fungerade perfekt. Jag måste erkänna att det faktiskt blev bättre än jag förväntat mig. Robin sjöng otroligt vackert i kyrkan och Lalla och Hanna hade ordnat en väldigt trevlig fest.





Jag gillade leken när jag skulle lista ut vems ben som var Robins, och jag gissade rätt!


Jag är mycket nöjd i alla fall. De tre dagarna vi spenderade i Skellefteå sen var också helt perfekta. Nyårsdagen låg vi bara på hotellrummet och latade oss innan vi gick ut och år en riktigt god middag.


Tredje dagen kom barnen så då gjorde vi Leos Lekland vilket inte heller är helt fel.



Nu är alla fall verdagen tillbaka och imorgon kommer även eleverna tillbaka till skolan och det ska bli riktigt roligt. Nu är det bara en termin kvar innan niorna ska ha sina slutbetyg och vi ska jobba som bara den för att det ska bli bra. Nu kommer sonen hem från hockeyträningen så jag ska se till att han får i sig lite fika innan det blir dags för sängen.

RSS 2.0