Som om det inte skulle räcka...

Dagen idag. Charlie vaknar och är arg. Vi ska klippa oss klockan 10.00 så hela familjen åker dit, och Charlie är fortfarande arg.
Jag får mitt hår färgat och medan färgen sitter i ska Charlie klippas. Han är arg. Robin åker sen hem med honom och han skriker tills jag kommer hem. Vi ringer och får en tid på sjukan. Mitt hår blev toppen.

Åker till sjukan klockan tre och Charlie får först Microlax så han får göra nummer två och då blir han lite bättre. Han har även öroninflammation så han får penicillin. Då det tar ungefär två timmar innan vi är färdiga där har jag hunnit få en allergisk reaktion av hårfärgen och får Betapred.

Nu planerar vi inför nyårsafton och hoppas att början på 2015 blir bättre än slutet på 2014. Gott Nytt År på er alla!!!

Det kan inte bli värre!

Fick ett besked som definitivt inte var positivt och jag vet inte hur det ska lösa sig. Ingenting kan gå mer fel än så här. Nu kommer jag att gräva ner mig så långt det går och sen får vi se om jag kommer mig upp igen. Just nu känns det som att jag bara vill sova och aldrig mer vakna. 

Nej

Ont i halsen så det räcker och blir över. Dagen har varit riktigt dålig och morgondagen lär inte bli bättre. Tack och lov är det över snart, och då ska jag fira. 

Tur att jag har en söt lillkille i alla fall som ser til att man håller sig uppe.


Han bara älskar sitt pannband. 


Feber

Nu har även jag trillat dit😡 Resten av familjen är på bättringsvägen så då var det väl typiskt att jag skulle bli sjuk. Nåja, bara att bita ihop och hoppas det går över snabbt.





Tomten

Hit kom världens sötaste tomtenisse igår🎅


Och alla blev nöjda och glada. Tack för en underbar jul!




Bokat

Då ser det ut som att det blir en liten semester efter nyår😃

God Jul

God Jul önskar familjen Stenlinden er alla!!!


På grund av en del feber kommer nog traditionen att knacka dörr och sjunga julsång inte bli av i år, men i så fall är vi tillbaka 2015.

Mysdag

Idag tar vi oss en vila från slalombacken och istället har pojkarna varit ute på gården och sen har vi passat på att inhandla julmaten. Eventuellt blir det badhuset i eftermiddag.






Jullov

Det efterlängtade jullovet är här och det har börjat bra. Två dagar i rad har vi varit i backen.


Vi har även haft luciaavslutning.




Nu smids planer på någon typ av resa efter nyår😃

Magsjuka

Nån form av magsjuka har infunnit sig under detta tak. Är sjukt less men det är bara att ta nya tag. Fick i vilket fall en mysdag med sonen😃




RSS 2.0