hemma en onsdag

Idag är jag hemma med Hugo som har vattkoppor. Det är lite skönt att få lite extra tid tillsammans men lönen nästa månad kommer att bli knapp. Solen skiner ute men vi kommer att stanna inne fär att spela tv-spel, se film och göra läxor. Jag var förbi Hugos skola igår och fick med  mig lite som han kan jobba med och gissa om han blev  lycklig. Den ena boken gjorde han ut direkt jag gav honom den så nu  får vi se om han gör ut nästa idag.

TIll helgen är det VM. VI har ordnat barnvakt så vi kommer att gå ut på lördag och jag hoppas det blir skoj. Jag undrar bara hur många som går ut fredan och sen stannar hemma lördan? Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på innan vi går ut men något skoj ska det bli.

En dryg vecka är det kvar till påsklov nu. Det är skönt att vara lärare på våren, eller det är alltid kul men två lov ganska tätt är inte helt fel. Har vi bara tur med vädret så blir det att vara ute en hel del. VI har inga speciella planer men det blir nog bra ändå. Någon liten tripp någonstans kanske man hinner med. Hugo fyller sju veckan efter så någon present bör inhandlas.

Nåja, ha en bra dag allihop.

sportlov

Ja, då har sportlovet kommit och redan har det bjudits på fint väder. Jag, som har väntat och väntat på att barnen ska få vattkoppor, får nu bita i det sura äpplet. Första dagen på lovet så ploppar de fram på lilleman, så nu får vi hålla oss innomhus. Man får väl vara glad över att han än så länge inte har alltför många koppor och att han är vid gott mod.

Vi hade planerat att åka till Umeå eller Piteå i slutet av veckan men nu får vi se hur det blir med det. Just nu är äldste sonen och hyr en film som vi ska se ikväll. Undrar just vad det blir för något.

Kram på er.

RSS 2.0