näst sista dagen 2012

Nu har vi varit på en tripp till Haparanda och det var helt fantastiskt roligt. Det är alltid kul att åka bort när man har trevligt sällskap, och sen att man får shoppa lite är ju inte heller helt fel:)

Nu börjar vi förbereda oss inför nyårsafton som ska spenderas med min underbara familj och några vänner. Det är så kul att alla pojkarna kommer att vara här. Året som gått har varit helt perfekt måste jag säga, sommaren i Byske, LillCharlie som kom till världen, ett perfekt jobb och en mysig familj-vad mer kan man begära??? Nu hoppas vi bara på ett lika bra 2012:)

Bjuder på en bild från Charlies dop, han var inte alls nöjd men det är ett av det få kort som alla mina pojkar finns med på.


Julen

Julen har passerat och alla verkade ha varit snälla även i år. Hugo har inte kommit hit än så han har inte öppnat sina klappar men det blir ikväll.

Igår var jag ute på hotellet med mina söta vänner. Riktigt trevligt var det fastän det var lite trångt där inne. Det blev en tidig hemgång, vilket jag är glad över idag:) Nu är det bara att ladda inför helgen när vi drar till Haparanda:)


En helt vanlig lördag

Förutom att det är vansinnigt kallt ute. Det är mycket skönt med kaminvärme i alla fall. Annars händer det inte mycket. Vi förbereder inför julafton och maten som ska serveras.





Hockey

Lillnoel spelar hockeyturnering idag. Jag gissar att han kommer att vara trött ikväll. Själv slöar jag framför tvn medan jag väntar på att Charlie ska vakna:-)


En bild från skyltsöndan

En bild från skyltsöndan.

Tre små tomtar




Lucia

Igår fick vi se luciatåg och härifrån kom två småtomtar.




Julkonsert

Fick äran att gå och se musikskolans Julkonsert så nu är stämningen på topp. Hugo var fantastiskt duktig precis som alla andra.

Imorgon är det dags att sätta betyg så det är nog bäst att sova nu:-)



söndag

Å, vilken härlig söndag. I går var vi i Lycksele och provade deras nya lekland och det var helt okej. Betydligt mindre än de andra vi har varit på men det spelar ju mindre roll. Lite shopping på dollar blev det även innan vi åkte hem för att gå till kyrkan och se Noels luciatåg. Kan ju inte säga att han ärvt mina scenvanor dock, spelade apa var vad han gjorde men det är tur han är söt ändå:)

Nu ska jag natta minstingen och sen blir det film:)

Fredag, lördag

Har storstädat idag här hemma och jag har även hunnit med lite snöskottning och bedömning av mina elevers noveller. Ibland är man effektiv:)

Helgen blir nog lugn och det känns skönt att inte ha några måsten. I morgon ska vi en sväng till missionskyrkan eftersom Noel ska vara med i luciatåget där, det blir riktigt mysigt:)

Lördag

Hade en mycket trevlig kväll igår med kollegor på Dungers. Fantasktisk mat måste jag också säga att det var. Idag har vi varit en sväng på Malåborg och besökt julmarknaden, men tyvärr blev det inga fynd. FÅr se om man hittar något i morgon i Lappstan eller på Lillica.
 
Nu ska jag ta bilen och åka på Ica för att handla och föbereda middagen efterom vi får middagsgäster. Ha en underbar lördag:)

RSS 2.0