Efterverkan

Nu är magsjukan ute ur vårt hus och skänt känns det förutom att jag är fruktansvärt trött efter allt detta. Jag skulle behöva sova ett par veckor för att ta igen mig men det får bli ett annat århundrade:) Ingen utgån blir det ikväll, fästän det skulle ha varit skoj. jag har helt enkelt inte orken för det och ingen barnvakt ordnad heller. Däremot ser jag fram emot nästa helg då jag och min man ska åka på lillsemester:)

Annars är livet på topp, jobbet är strålande och mina pojkar helt fantastiska:)

Foton

Då har vi fotat småtrollen:-)



Ett extra på lillkillen.




Fel

 

Magsjuka

Nu är jag trött.




småtrött

HEj där ute i kylan. Nu har vi börjat jobba heltid och Charlie är på dagis mot sin vilja. Han tycker inte alls att vi ska lämna honom där på dagarna så han har det lite jobbigt. Han har det i och för sig rätt jobbigt hemma också eftersom han sällan är nöjd, men förhoppningsvis blir det bättre ju äldre han blir. Han släktar tydligen sin mor har jag fått höra.

Byggt en våningssäng har vi också hunnit med men nu är det klar så då kan vi focusera på annat igen. Kanske är det dags att träffa några vänner snart, det var länge sedan. Tur att grannen med barn tittade förbi igår:) Nu ska jag njuta av denna söndag.

RSS 2.0