Semester

Har insett att det bara är dryga två veckor kvar av semesterfirandet här i Byske och  det känns så trist. VI hade planerat så mycket vi skulle göra men vi har nästan allt kvar, b la Luleå med teknikens hus och piteå med äventyrsbad. Vi får väl se om det blir av annars har vi det ju rätt bra bara med att vara här.

Jag bjuder på en bild från ett soligt Byske och man får ta siesta mitt på dagen när det är varmt och spela lite DS.




Charlie sex månader

I morgon blir Charlie sex månader. Tänk vad tiden går. Det är tre veckor kvar av sommarlovet och sen är det dags att börja jobba igen. Jag ser verkligen fram emot det men det känns som att tiden går så fort just nu. Jag vill njuta av bebis och barntiden lite till:)



I morgon återvänder vi till kära Byske och jag längtar än en gång. Jag kan egentligen inte förstå tjusningen med att trängas i en liten husvagn men det är enormt härligt. Nu ska vi njuta av de tre sista veckorna där och ladda upp inför vintern på blåbärsstigen.

Vi ska nog passera Skellefteå i morgon och eventuellt inhandla lite telefoner och skor:)

Malå

Idag måste vi åka hem en snabbis för att ta hand om huset. Det känns enormt jobbigt men det är ett måste. Sen ska även hela familjen klippa sig i morgon och det är något jag längtar efter. Jag tror det är ett och ett halvt år sedan sist:)

Ska njuta av de sista timmarna här innan det bär av. Snart tillbaka:)

bubbelbad

Idag blev det en tur till Piteå för bad eftersom vädret inte var helt okej. Tydligen var det fler som tänkte som vi för det var hur mycket folk som helst, men riktigt mysigt.



Synd bara att vi inte hann med stan så det får bli en annan regndag. Förhoppningsvis är Hugo här då så han också får plaska lite:)

juli 2012

Tänkte bjuda på lite bilder från semestern medan vi är hemma och nätet tillåter att man laddar upp dem:)

Charlies lilla skuggplats:)



Noel som hund. Han älskar att bli ansiktsmålad:)



Charlie softar på Leos lekland:)'



Det kan vara varmt på Leos.



FÅ man ingen mat så äter man på bordet:)



Två av bröderna vid poolområdet.

sommar och sol

Nu är det sommar på riktigt, så där så att man kläcks när man är ute:) Vi är kvar i Byske och det lär inte bli många Malådagar i sommar. Lite trist är det att man missar Musik vid Malån men när man inte har någon barnvakt så är jag hellre här och särslkilt med detta strålande väder. Vi har i och för sig haft rätt bra väder hela tiden vi har varit här men nu har den riktiga värmen kommit så idag blir det åter ingen en dag vid poolen:)


RSS 2.0