Första advent

Då var första advent här och det blev en bra dag med papparkakshusdekorering, dekoration av julgran och ett besök på skyltsöndagen.




Nu är nästan alla julklappar klara också så nu är det bara att ladda. 

Väntan

Snart är det första advent och det känns riktigt mysigt. Jag känner ett ovanligt lugn inför december. 


Detta blev årets adventsljusstake.


Hockeycup U10

Jag fick se två halva matcher idag när Noel stod målvakt och han var så duktig. Måste erkänna att jag var lite nervös men det släppte när jag såg hans räddningar. Lite träning på det sinnlig han snart proffs.




Volleyboll

Oj så stolt man kan bli när man får se våra fantastiska ungdomar spela volleyboll. Det var jämt hela dagen och till slut fick de vinna en match.




Snart

Snart har vi förhoppningsvis målat klart och då kanske vi får tid över för annat.




Målarhelg

Oj, vad vi målar i helgen. Alla tak ska bli vita och det är inte lite jobb. I dag har tagit rummet och hallen så i morgon blir det köket och sovrummet. 



Ännu en

Tågbana




Fredag

Städning och klädsömnad har stått på schemat idag. Middagen intogs på Frasses och sen åkte vi till Kri-berg för att bada. En riktig mysfredag med andra ord. Jag och Charlie byggde även en tågbana efter städningen. Jag tror det har stått en tågbana på vårt vardagsrumsgolv de senaste tio åren så den har varit värd varenda öre.




Söta barn

Onsdagar är lite småstressiga då vi slutar 16.00 och barngympan börjar 17.00. Sen är det hockey 18.00 vilket gör att det kör ihop sig lite men allt löser sig alltid på något sätt. Efter en sån kväll får man vara lite trött.




Söndag = Hockey

Träning varje söndag och det tar sig.


Nu laddar vi inför jobbvecka. 

RSS 2.0