lugnt

Nu är det lugnt i huset. Har varit en sväng till Skellefteå idag och kikat lite på finkläder men det blev inget inhandlat. Vi får nog försöka åka dit till veckan och lämna barnen hemma. Dock blev det ju en hämtsushi på vägen hem som gladeligen åts upp när vi kom hem.

VI var och hälsade på Anders, Magdalena och barnen ute i Böviken också och det var väldigt trevligt. Jag hoppas min mamma och min pappa gör slag i saken och köper en stuga vid havet så jag kan spendera lite tid där under sommarloven.

Nu ska jag krypa ner i soffan en stund.

söndag

Så sitter man här denna regniga dag åter igen. Hade tänkt åka iväg med syrran och barnen men så blev de bjudna på ett kalas som egentligen skulle ha varit imorgon. Vi planerar för trippen en annan dag istället vilket kanske var lika tur för efter lunch fick Hugo jätteont i huvudet. Han bara ligger och vill inte stiga upp, han tror även han ska spy. Har varit med om det här en gång förut för två år sen tror jag och jag misstänker att den stackarn lider av migrän. Han har väl ärvt det av pappa sin. Jag hoppas det ger sig snart så vi kan hitta på nåt.

Noel höll mig för övrigt vaken mellan två och halv sex inatt. Jag hade lagt mig vid ett men kunde inte sova så jag somnade först vid sex i morse och sen vaknade alla tjugo över nio, så det blev tre timmars sömn. Måste erkänna att jag är förvånansvärt pigg.

Jag och Robin spelade monopol igår kväll och jag måste säga att jag är kung, jag vann stort. Nä, nu ska jag väl lägga mig i soffan en stund och se lite barnprogram medan Robin är ute med Noel.

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder



Eller hur var det nu... Ja, vi har varit ute i regnet idag. Man blir helt tokig av att vara inne när det bara regnar hela tiden så vi bestämde oss för att ta på regnkläderna och gå ut. Tro mig, det var värt det. VI slog nog ihjäl en timme i alla fall.



Vattenpölar är ju det bästa. Stövlar är ingen dålig uppfinning.



Favoritleksaken fick komma fram även om det regnade. Två varv runt kvarteret innan strömmen tog slut annars hade vi nog kört hela kvällen. Bara att sätta på ladd.

Nu vill jag ha en lugn och skön kväll, kanske ett glas vin eller nåt.

Lördag morgon och mer regn

Fick ju lite sovmorgon i morse, till tjugo i nio faktiskt och det behövdes. Tyvärr vaknar man till detta eviga regnande. Det är så trist, jag tror att vi måste göra nåt idag men vad? Arvidsjaur och bada, Skellefteå och bada men där har en affär tyvärr semesterstängt så det känns onödigt, eller nåt annat. Nåja, vi får väl se vad som händer. Ska ta och väcka min sambo nu.

Dagen efter Adak



Igår var man som sagt i Adak. Det var första gången jag var där och förmodligen även den sista. jag var väl i och för sig inte direkt laddad när vi för men kul var det inte. Däremot hade jag riktigt trevligt på förfesten men sen blev jag trött och slö.

Idag har det varit en riktigt slöardag. VI har inte gjort något överhuvudtaget och det lär inte bli något gjort heller. Noel är trött så jag ska sätta honom i badet så han håller sig vaken en stund till.

I morgon kommer Hugo tillbaka och det ska bli så kul. Det ska ju tyvärr regna hela helgen så vi får väl se om vi hittar på nåt speciellt. Åka på nåt bad eller så.

Piteåshopping

Godmorgon alla pigga och glada människor.  Igår var en händelserik dag, jag vaknade med en lätt känsla av att vara lite bakis och det var länge sen jag kände så. Huvudvärken fanns där och satt i största delen av dagen. Sen var vädret inte det bästa när man steg upp så man blev ju inte piggare av att inte kunna gå ut. Som tur är har jag ju min söta sambo som kom på att vi skulle åka till Piteå och titta lite i affärer så efter lunch bar det iväg. Vi shoppade inte mycket men det vi hade tänkt blev gjort och dyrt var det också. På vägen hem svängde vi förbi hos Lalla och Hanna i Böle och tittade på deras lilla bebis. Så söt och så liten.

Idag har min sambo åkt iväg för att spela golf. VI gjorde en bra deal idag tyckte jag, han ska spela golf så ska jag gå ut i Adak ikväll. Nåja, vi ses väl ute hoppas jag.

sol ute

Vilket härligt väder det är idag. Har just ätit lunch och nu kan vi inte bestämma oss för vad vi ska göra. ANtingen blir det Nyby eller så blir det att hitta nån strand att ligga och sola på.  TIll vi har bestämt oss är det studsmattan som gäller.



Köket















Vårt kök, före och efter. Inte de bästa bilderna på det nya köket men.

grillat är gott



Så här ser det ut på vår altan just nu. Jag som var lite hoppfull om att det skulle vara klart till ikväll så att vi hade kunnat grilla lite. Vi får väl se hur det går. FÖrutom det har nu pappa varit och kopplat in all el i köket så nu lyser det nästan överallt. Det är bara taklamporna kvar och dem kan vi leva utan i några dagar till.

När altangolvet är lagt ska vi lägga plattor på framsidan framför vårt blivane förråd. Förrådet blir nog inte klart i höst men det är ju skönt om man har börjat lite.

Själv har jag hoppat som en tok på studsmattan med Noel idag. Jag förstår inte hur barn orkar, jag blir jätteyr när jag kliver ner från mattan men det betyder väl bara att jag håller på att bli gammal.

Nu ska jag gå vidare och göra mig en macka så jag klarar mig om det blir en sen middag.

Noel och Nathalie


Noels kusin, som är ungefär 40, var och hälsade på igår. Som tur var hade han en dotter som var
ett år äldre än Noel så han fick någon att leka med. Det är roligt när det blir generationsväxlingar
som inte alls stämmer.

Noel i klätterställningen


fredag

Idag har jag och Noel varit ensam hemma så vi har passat på att mysa lite. Vi åt plättar till lunch vilket är en favorit och sen for vi ner och lekte lite i sjöparken. Innan lunch var vi förståss med våra underbara grannar en stund. Lucas och Isac, och pappa Peter. Det är så trevligt att ha såna grannar, jag vet inte vad jag skulle ta mig till om de inte bodde här. Synd bara att vi föräldrar inte hinner umgås så mycket, men det blir kanske mer framöver. Skulle vara kul med en middag snart.

När Robin kommer hem gissar jag att vi ska bygga lite altangolv. Jag hoppas det gå fort eller att vi lägger ner tidigt så vi kan mysa lite med ett vinglas ikväll.

Nåja, Hugo är hos Johan en vecka till. Det känns konstigt att ha honom borta i två veckor, men jag hade han ju i och för sig två veckor innan. Vi få hoppas veckan går fort så han snart är här igen. Puss på mina underbara killar.

vardag

Nu är det en helt lugn vecka och jag måste säga att jag blir rastlös rätt fort. Lite småtrist väder gör att det inte finns allt för mycket att göra, fast det beror väl på vad man prioriterar.

Grannarna bjöd med oss till Hedemora i veckan men vi tackade nej då Hugo inte var med och eftersom pengarna inte räcker till, men det hade nog varit trevligt. Jag vill så gärna göra nåt, gå på sushirestaurang om inte annat.

Robins bror fick en stroke igår, inte alls kul. VI hoppas att det går bra och att han snart blir bättre.

Nu måste jag ta mig i kragen och hitta på nåt, cykla lindenäs kanske.

60-tals vecka

Nu har 60-tals veckan dragit igång och det innebär att Robin är borta hela dagarna. Spelar på torget och tränar därefter. Var där med Hugo och Noel idag och det var ju rätt intressant. Jag hade hoppats på att Noel skulle ha somnat innan vi kom ner men det hade han inte så han tjurade och var vaken hela tiden. Istället fick han sova när vi kom hem så nu är han nog vaken länge ikväll.

Såg de som var med i let´s dance idag, och jag måste ju säga att Lotta och hennes bror var helt fantastiska. Jag hoppas på dem.

Annars är väl livet lite småtrist just nu. Trött, ont i huvet och dåligt väder. Det finns lite och ingenting att göra med barnen som blir rätt rastlösa av att vara inne.

Nä, nu måste jag ta mig i kragen och rycka upp mig lite.

hur härligt som helst!



Och en bild på storebror.

piteå



En vecka i Piteå! Så härligt, synd bara att det tar slut så fort.

Är lite sugen på att göra en resa till i sommar och då vill jag åka
till Legoland och det kan bli lite dyrt så risken är inte så stor att det
blir av.

Lite trist väder idag, man håller ju på att vara bortskämd. Vi måste nog
hitta på nåt nu annars blir nog barnen svåra att handskas med.

RSS 2.0