Inget Byske

Tanken var att vi skulle ställa upp husvagnen i Byske till helgen men vädret gör att vi får vänta. Det ska tydligen regna hela helgen och det gillas inte.

I kväll har vi haft våra extrabarn och det är riktigt roligt. Nu gissar jag att det blir sommaruppehåll men jag hoppas att vi får fortsätta till hösten.

Nu hoppas jag att Charlie gör en bra natt för jag är rätt trött:)


Då var man där igen

Jag undrar vad det kan bero på?? Barndomen, arvet, miljön?? Hur ska man kunna veta vad folk förväntar sig? Kanske är det ödet som har utstakat vägen och i så fall finns det nog inget man kan göra för att förändra det. Men jag undrar om det verkligen är så?? Vissa saker väljer man ju själv. Man blir tydligen inte klokare fastän man funderar.

Det går många tankar runt i huvudet just nu. Jag tror jag sitter inne för mycket och då  blir det lätt så. Snart är det i alla fall dags att hämta Noel på dagis och då är det färdigfunderat för idag:) Jag måste nog, tyvärr, väcka Charlie nu så att han hinner äta innan vi måste ut.

Bjuder på en bild av Hugo som har långdag idag och som därför inte kommer hem förrän halv fyra.


sommaren

I helgen har verkligen sommaren varit här så lite bränd i pannan är man allt. Promenader, glass och studsmattan är det vi har pysslat med. Björken och gräset har slagit ut så mina ögon är inte gulliga just nu men det blir väl bättre.

Charlie har passerat fyramånadersgränsen så nu har han smakat lite gröt. Det går bättre och bättre men första gången var det inte uppskattat.

Vi har även nu bestämt oss för att ställa upp husvagnen i Byske i sommar. Det blir spännande att se om det kommer att fungera med en bebis. Förmodligen åker vi dit redan nu till helgen.

Jag måste säga att det känns skönt att börja jobba lite till hösten. jag har varit mammaledig två gånger förut och då har det varit riktigt kul. Många andra har varit hemma och man har umgåtts en hel del. Nu är man i stort sett ensam på församlingshemmet och man träffar sällan eller aldrig någon. Nä, det gillas inte. Tur det är sommarlov snart:)

Vårsolen!

Solen kan verkligen få en på gott humör. Vi skippade församlingshemmet idag och tog i stället en promenad. Halvvägs inhandlades en glass som avnjöts på trappen till polisstationen.



Sen passerade vi skolgården där Noel passade på att leka lite och nu har vi kommit hem. Jag väntar på att Charlie ska vakna så att jag får ge honom lite mat, sen tror jag minsann att det blir en utesväng till:)

Något har man väl gjort???

Nu ska de få något att prata om. Man måste ju se till att hålla folk med skvaller så de inte blir göralösa.

Idag lyser solen lite så gräsmattan krattas för fullt. VI får väl se om vi hinner hela gården idag eller om det blir fortsättning en annan dag:) En¨promenad med vagnen ska det också bli:)


Regn ute

Idag är det regn och enligt smhi ska det regna hela dagen och även en stund i morgon. Det känns inte riktigt okej när man är ledig.

Jag har trots detta hunnit putsa fönstren. Nu är Robin i full fart med att städa garaget och om jag kommer mig upp ur soffan ska jag försöka ta mig igenom en garderob. Jag måste erkänna att jag tappar sugen på, i stort sett, allt när det är så här trist väder.

Värmen är här!

Å, vad härligt det är ute idag. Det har blivit en promenad på förmiddagen och det kommer att bi fler under dagen:)

I går åkte studsmattan fram och barnen var helt lyriska. Jag trodde dock inte att vi skulle få ihop den för jag kan lova att den  inte är rund sen stormen drog fram förra sommaren. Men tillslut klarade vi det så den fungerar nog denna sommar också. Jag gissar att vi kommer att vara tvungen att köpa en ny snart, nätet är inte heller i bästa skick.



Snart är det långhelg. På fredag blir det grillat på menyn men förutom det har vi inga planer. Hoppas på fint väder bara:)

tid

Jag undrar om det är våren och solen som gör att jag tappar sugen på bloggandet? Nåja, vi får väl se om jag fortsätter eller inte.

I lördags hade vi dop och det gick riktigt bra. Robin sjöng och det var så himla fint. Charlie har vuxit till sig lite och det känns som vi har en dygnsrytm som fungerar nu.

Nu ska jag bege mig ut för att försöka få ihop studsmattan:)

Sjukdomar

Hur kul är det med  magsjuka?? Inte alls. Noel den stackaren kräktes typ varje halvtimme mellan 21.00 och 04.00 så det betyder att man inte är piggast idag.




Då var det min tur

Nu har jag lyckats bli förkyld. Inte så konstigt kanske med tanke på att både Noel och Robin har varit sjuka. Än är det inte så farligt såv i får se om det blir värre eller om jag kommer att klara mig:) Jag hade tänkt åka till Norsjö och bada med Charlie idag men eftersom jag tror att jag har lite feber så fick det vara, kanske nästa onsdag??

Nu ska jag försöka vila lite medan lilleman sover:)

Söndag

Helgen har gått omän vädret har varit riktigt illa. Nu längtar jag efter sommaren och gräset. Det enda positiva med snöstorm är att jag har hunnit baka inför dopet som är på lördag. Här kommer en bild från Noels dop då Robin sjöng för honom. Lite röda ögon, men fint ändå:



Jag tog med mig de två minsta pojkarna på en promenad i eftermiddag och det var så skönt. Hann även med att träffa några sköna vänner så jag fick surra lite. Nu blir det duschen innan det är dags för Charlies kvällsfika.

Kallt och hurvigt!

Fredag i all ära, men jag känner ingen fredagsmyskänsla. Gissar att det beror på kylan ute.

Jag var en sväng till församlingshemmet med barnen under förmiddagen men där var det ont om folk. En annan mamma som jag aldrig pratat med förut så det var i alla fall trevligt. Det är alltid kul att lära känna nya människor.

Nu ska jag ta och fundera på vad vi ska hitta på i eftermiddag:) Förslag?

vardag:)

Nu är vi tillbaka i vardagen igen och Robin är på jobbet, Hugo på skolan och Noel på dagis. Det innebär att det bara är jag och Charlie hemma och just nu sover han så då är det bara jag och nyhetsmorgon:) Jag kan erkänna att det är rätt skönt.

I måndags var vi i stan hela familjen och det gick över förväntan. När man har tre småpojkar med sig gäller det att vara välplanerad och det var vi så dagen flöt på bra. Vi hann även hem lagom till majbrasan och fyrverkerierna.

Nu ska jag njuta av lugnet en stund innan det är dags att plocka ur diskmaskinen.

RSS 2.0