Lördag

Här på Blåbärsstigen har vi precis intagit lunch och strax ska vi promenera ner på Ica för att köpa lördagsmys. Ikväll bli det tacos med trevliga gäster och sen kan det hända att det blir ett vinglas och lite kortspel:)

Charlie har inte haft de bästa dagarna men jag hoppas det inte blir för mycket gnäll ikväll för det kan ju vara trevligt att hinna surra en stund också.


Fredagsmys!

Nu e det slut på veckan, nu e det dags för FREDAGSMYS! Och ikväll är det lets dance och alla mina pojkar kommer att vara hemma så då kan det ju inte bli bättre:)


Dyngnsrytm

Nu verkar det som att vi har fått in någon slags dygnsrytm här hemma. Vid 21.30 intas kvällsmålet och sen sover vi till ca 03.00. Då är det dags att äta för att sen somna om och sova till 06.00-07.00. Det känns rätt okej för en tvåmånadersbebis. Nu kan ju det mesta förändras rätt snabbt så vi får se hur länge det håller i sig.

Vi har haft två rätt bra dagar också, så nu har Charlie till och med kunna börja fokusera på annat än att gnälla:



Det känns faktiskt helt underbart så nu hoppas vi att det magonda är borta för gott:)

I morgon är det fredagsmys och då är alla mina pojkar här:)))

gneis

Natten har väl varit lite si så där. Mat ett par gånger och en liten vakenstund mellan halv tre och fyra. Nu väntar jag på att kotten ska vakna och äta och då blir det intressant att se om det blir en bra dag eller en kinkig sådan)

Jag har varit så nöjd med gneiskläder förut men i år är de fullkomligt  värdelösa. Efter tre månader är det hål i knäna och för att vara uppriktig var de väldigt nötta redan efter fyra veckor. Jag försöker nu reklamera dem men vi får se hur det går. Jag har även läst att det är många som är missnöjda med 2012 års kollektion  så man får ju hoppas att de tar tillbaka de gamla tygerna till nästa år.



Ikväll blir det styrelsemöte och sen Greys och jag hoppas på ett bättre avsnitt än det som visades förra veckan. 

efter regn kommer solsken

Efter gårdagens fruktansvärda dag då Charlie skrek/gnällde precis hela dagen var han så utslagen så han sov från helv elva till fem och det måste jag säga var uppskattat. Han verkar rätt spak idag också men det är klart, han har väl en del sömn att ta igen. Å, vad jag längtar till hans mage blir bättre.

Sommaren närmar sig och jag längtar sjukt mycket efter en husvagn och Byske.

föräldraledighet

Att vara föräldraledig är underbart på många sätt och vis, ända till räkningshopen ska betalas. Då önskar jag att jag jobbade heltid för det här går inte ihop. Nåja, det blir vatten och bröd i åtta månader till:) Tur barnen är underbara.


Skidtävling i Adak

Efter en jobbig natt steg vi upp och gjorde oss klara för skidtävling
.

Hugo hade lite otur med en tappad skida så humöret var inte på topp när han kom i mål. Lillebror däremot strålade som en sol.



Ikväll har jag hunnit vara  förbi en sväng hos grannarna och det borde jag göra oftare. Nu blir det förhoppningsvis kvällsmys.


småtrist väder

Inte ska ni tro att Charlie behagade göra två bra nätter i rad inte. Sen i går eftermiddag har han haft det väldigt kämpigt och gnällt mest hela tiden. Sen sov han riktigt dåligt i natt också.

Vädret är inte på topp idag så här sitter vi inne och gör ingenting. Jag måste nog ta mig i kragen och hitta på nåt för annars kan det bli rätt långtråkigt. Förslag?

förändringar

När det är vår brukar det alltid hända saker och så tydligen även denna vår. Jag har lite svårt för dessa förändringar när jag själv indirekt påverkas. Saker blir inte som de en gång har varit och någonstans har jag svårt att se det positiva i det hela, men det kan ju även vara så att det ändå blir bra till slut.

Jag fick för mycket information idag så jag har gått och blivit deprimerad, och jag tänker nog vara det ända tills Robin kommer hem för då blir det fredagsmys istället. Jag måste nog göra en middagsbjudning snart:) Hoppas någon vill komma.

duktig bebis

Natten har varit helt fantastisk. Charlie somnade efter tio i går kväll och vaknade första gången 03.20. Då åt han så klart och sen sov han till 07.20. Jag undrar när det kommer att hända nästa gång:)



Nu har jag bäddat och dammsugit, fixat till oss så nu blir det nog församlingshemmet. Fredagsmys!

resa

Idag hamnade jag framför breaking dawn och den är ju bara för bra. Jag kollade upp premiär datum för del 2 och insåg att vi kanske borde göra en resa till London eller Paris  den 14/16 november för att se den. Det skulle inte sitta helt fel men chansen är nog inte så stor att det blir av.




Barngympa

Idag lyser solen igen:) I går var jag och Noel på barngympan. Nu är det bara en gång kvar och jag gissar att han kommer att sakna den något otroligt mycket eftersom det är något han verkligen har gillat.



Han är grym på att klättra.



Balansgång är något som behöver tränas:)

Ikväll blir det hockeyavlutning i backen och scouterna. Annars ska jag nog bara ta det lugnt fram till hämtning av bröderna när dagis och skolan är slut!


Vilken natt=)

Jag har då aldrig varit med om någonting liknande. Charlie somnade efter sju i går kväll och sover än och nu är klockan snart nio. Självklart har han ätit var tredje/fjärde timme men somnat om direkt och det hör inte till vanligheten så nu är jag utvilad. Jag steg upp strax efter sex så nu har jag hunnit rensa Noels garderob och om det blir en bra dag så ska jag försöka ta hand om min egen också.

Så här gillar vi att hänga när magen spökar:)


så var helgen

Fredagkväll blev det sushi här hemma, med Therese. Natten till lördag sov jag riktigt dåligt. Mitt på dagen tog jag alla barnen med mig på promenad för att köpa lördagsgodis. När vi kom hem var det dags att göra sig klar för att gå på 30-års kalas, och gissa om det var kul.



Natten mot söndag blev det ännu mindre sömn så hur jag orkar vara vaken nu är för mig en gåta, men vad har man för val. Idag har vi varit i Kri-berg där pojkarna åkte barnens vasalopp och sen fick de bada. Däremellan hann vi en sväng till Säter fö att säga hej till Rosita och Allan. Nu är Noel på sista hockeyträningen och Hugo sitter här bredvid och spelar DS. Charlie är som vanligt inte helt nöjd så det är väl dags att promenera runt med honom. Fy, vilken händelserik helg. Nu hoppas jag på en tidig kväll:)

snart är det helg

Nu sitter jag här och väntar på att Johan ska komma och hämta Noel för att ta honom på dagis. VIlken lyx är inte det=) Charlie sover än så jag hoppas att jag hinner vila en stund innan han vaknar för att äta.

Igår var en riktigt stressdag. Jag var på skolan en del och ett  utvecklingssamtal med Hugo var inbokat. Sen på kvällen var det årsmöte på hotellet för lärarförbundet och där serverades även middag. Idag ska jag alltså inte göra någonting vettigt:)

I morgon är det fredagsmys!

Lugnet!

För en stund sedan kom Sabina och hämtade Noel så att han fick följa med dem till dagis idag. Han var överlycklig och så även jag eftersom detta förde med sig att jag får sitta här i lugn och ro och vänta på att Charlie ska vakna.



Jag hoppas även på mindre blåst idag så att man kan få sig en promenad men det är nog inte så troligt. ENligt smhi ska det blåsa 14m/s i eftermiddag:(

Sovdag

Idag har Carlie tagit igen all den vakna tiden från igår för nu har han sovit sen halv tolv. Självklart har han vaknat för att äta lite men sen har han somnat om igen.

Pojkarna har blivit klippta idag och de blev så fina. Jag har inet något kort att lägga upp för Hugo for till pappa direkt efteråt.

Ikväll blir det badhuset med Noel och sen blir det familjemys!

ugnar

Fy, vad jag har jobbat hårt idag. Först blev det en sväng till Stentjärn med grannarna och där stekte vi lunch. Noel var helt överlycklig över att få åka skoter så det lär bli fler gånger. När vi kom hem vaknade lilleman till liv och han har skrikit sedan dess. Nu har han lugnat sig men det känns i min rygg att man har burit. Vi har även hunnit städa huset och jag har rengjort ugnen så nu ser man in i den igen. Nu hoppas jag att det blir en lugn kväll i soffan.

Lite hängig:(

Så känner jag mig idag, och jag hoppas att jag inte håller på att bli sjuk. Idag blev det en sväng i längdspåret och sen en stund i backen. Nu har vi precis intagit middagen så nu ska jag ta med mig Noel för att handla lite lördagsmys. Sen blir det nog inte många knop resten av denna eftermiddag.


bilbesiktning

Volvon är en trogen vän som håller i vått och torrt, inga anmärkningar på besiktningen:) Vi har även hunnit prova Norsjös badhus idag oh det var superfint. Jag tror nog att vi kommer att besöka det många gånger framöver.



Det är även babysim i norsjö på onsdagar så jag tror jag ska försöka mig på det så småningom.

Nu är snart sportlovet slut och det känns trist. Det är så skönt att ha Robin hemma så man får lite mer sömn, men det är bara att bita ihop.

På söndag blir det nog barnens vasalopp och bad i kri-berg:)

16 år sedan

Jag och Noel tog med oss skidorna och åkte ungefär en kilometer i skidspåren idag och det var så härligt. Det är sexton år sedan jag stod på längdskidor sist, och då gick jag gymnasiet och åkte med Per Elofsson:) Jag såg väl bara ryggen när han svischade förbi men det är ändå rätt kul.



Jag Hoppas att jag kommer att fortsätta ta mig ut med längdskidorna. Nu inväntas besök!

blåsdag

Solen skiner och det är riktigt vackert ute, men tyvärr blåser det lite mycket. VI har i alla fall varit en sväng till backen och det var riktigt skönt.

Charlie var även på läkarundersökning i dag och det gick bara fint. Hanväxer så det knakar.

Nu fick jag besök så jag återkommer.


fjällen

I morse åkte Hugo iväg med farmor och farfar till fjällen. Där ska han tillbringa resten av veckan tillsammans med sin kusin och det var verkligen något han såg fram emot. Tyvärr får mamma sakna honom, men det är väl så det ska vara:)

I dag har det blivit en promenad på samhället och en tur till backen för lite slalom och korvgrillning. Det blåste lite småkallt så det blev en lång och varm dusch efteråt. Nu är det Desperate, sen blir det kvällsfika för Charlie och efter det förhoppningsvis några timmars sömn:)

Piteå-Skellefteå

I lördags åkte vi till piteå där det blev en massa bad.



Under kvällen besökte vi skeppet där pojkarna fick leka.



Senare på kvällen blev det fika på hotellrummet.



På söndagen bar det av till leos lekland i skellefteå för kalas, men eftersom min dator är heller seg så blir det inga bilder därifrån just nu. I dag har vi varit en sväng till backen och vad kvällen har att erbjuda återstår att se. Det är skönt med sportlov i alla fall!





sportlov

Snart börjar sportlovet och det ska bli helt underbart. Om allt går som planerat åker vi i morgon bitti till Piteå för bad hela dagen. Sen övernattar vi där innan vi åker vidare till Skellefteå för kalas på Leos lekland. Grattis Isak och tack för att du bjudit oss:)

Nu ska jag strax i väg till en sjukgymnast så förhoppnigsvis blir jag piggare sen!

RSS 2.0