Ledig dag


Fredagar är min lediga dag och vi har hunnit vara en sväng på församlingsemmet vilket var mycket trevligt. Jag har även tagit tag i mina mammakläder som jag ska försöka få bort. Vi behöver mer plats i garderobera:)

Annars är allt som vanligt här hos familjen Stenlinden. Skola, dagis, jobb, mat osv. Det bara rullar.

 

Lill Charlie har flyttat till eget rum och det funkar riktigt bra. Tur var det att Noel fyttade ut ur sitt annars vet jag inte hur vi skulle ha löst det. Nu har i alla fall pojkarna var sitt rum och alla är nöjda och glada.

 

Längtar till sommaren lite men först en lång och mysig vinter som jag hoppas blir fylld av glada äventyr:)


Why????

Vilken enslig lördagkväll:( Det händer inte speciellt mycket och livligare än så här lär det väl inte bli. Solen skiner i alla fall ute så kanske blir det att gå ut och grilla en korv på baksidan och hoppas på att det visas någon bra film på tv ikväll:)
 
 

solig eftermiddag

Det är inte helt fel att vara ledig eftermiddagar när solen skiner. Just nu sover Charlie men sen tror jag vi få bege oss ut och leka:)

Ruskigt trött är jag idag efter att ha varit vaken en gång i timmen i natt. Jag tror att det är tänderna som spökar så nu hoppas jag att de kommer fram snart. NÅja, småbarnstiden går fort så man ska inte klaga:)


Vad har hänt??

Jag har hunnit jobba en hel vecka nu och jag har inget att klaga på:) På onsdag kommer eleverna och innan dess hoppas jag att jag har hunnit förbereda allt som behöver förberedas.Det ska bli riktigt roligt.

Charlie har flyttat ut så nu bor alla killarna i var sitt rum:) Riktigt skönt men jag får ju springa mellan några gånger per natt men det är väl så det ska vara??

Ha en bra dag!

Njuter

Idag är min sista lediga dag på tio månader och jag ser fram emot morgondagen med jobb:) Får se hur länge jag har denna positiva inställning men just nu gillar jag den:)

Jag tror att min mittenson kommer att bli friidrottare. Han springer runt i huset och hoppar längdhopp, tresteg och häck. Vi ska titta på och tala om ifall han får en vit eller röd flagg:)

Solen skiner så nu blir det ut en sväng:)

helt färdig

Nu har jag fått mitt preliminära schema och det ser helt okej ut. Jag kommer att vara ledig fredagar och måndag eftermiddagar. Men nog kommer jag att sakna lilleman lite:)



Jag har även joggat runt Lindenäs idag. Tredje gången i mitt liv och jag erkänner att jag är helt slut nu men jag hoppas att jag kommer att göra det någon fler gång. Trevlig helg på er:)

trevlig lördagkväll

Lördagskvällen bjöd på trevligt sällskap och en del musik. Det är alltid spännande att lära känna nya mäniskor.



Idag är det fint väder så jag gissar att det blir en tur till poolen, eventuellt den sista ifall det blir så att vi åker hem i morgon.


underbara sommar

Den här sommaren har varit helt fantastisk trots att den har varit kall. Det är faktiskt ingenting jag klagar på eftersom det har varit bra för Charlie. Trots det  är jag brunare än jag någonsin varit förr så solen har lyst en hel del här. Nu börjar semestern lida mot sitt slut och jag börjar ställa mig in på att åka hem vilket vi gör någon gång nästa vecka. Innan dess ska jag hinna med lite mer sol, bad och shopping.
Jag längtar även en hel del efter att börja jobba:)

Bjuder på en bild av lille Charlie som har lärt sig sitta rätt bra nu:)


RSS 2.0