helg!

Det är fredag idag och äntligen helg. Tråkigt bara att det känns som att någon slags förkylning verkar vara på ingång. Noel låter lite hes och själv har jag lite ont i kroppen, men än så länge är vi på benen.

Veckan som har gått har varit rätt hektisk med massor av utvecklingssamtal men nu är de gjorda och det känns väldigt bra. I helgen kommer vi nog bara att ta det lugnt. Inget är planerat så vi tar dagarna som de kommer och hoppas att vi får mycket vila för det kan behövas.

Nu ska jag gå iväg och titta på "Blixten McQueen" med min son. Hoppas att alla får en trevlig helg. 

framtid

Framtiden ser nog ganska ljus ut. Snart får vi datorerna på skolan och förhoppningsvis kan vi då snart börja använda schoolsoft vilket kommer att underlätta en hel del. Det blir bra för både elever, föräldrar och lärare så det ser jag fram emot.

45 stycken har anmält sig till bröllopet, men då vet jag att det finns en del som inte har gjort det än. Min syster, till exempel. Hon brukar inte ha för vana att passa tider så det är ju klart att hon inte ska göra det nu heller, men när jag pratade med henne så fick jag veta att hela högen skulle komma så det blir kul. Man får väl vänta ett par dagar till innan man kan börja planera på riktigt för då gissar jag att alla som har tänkt komma har anmält sig.

Vaccinet har man också tagit och än så länge lever man så det verkar ha gått bra. Jag hade fruktansvärt ont i armen första natten och det är ingenting jag vill uppleva igen så jag hoppas att man inte behöver ta en till.

Nu är Robin med Hugo på hockey så det är bara jag och lillen hemma och när han är själv så är han så lugn och snälll så man får tid till att sitta här och skriva av sig. Det blir inte så ofta för det är så mycket annat som ska göras.

Ha det bäst allihopa.

RSS 2.0