OS

Så var det äntligen fredag, men inte en riktigt bra fredag. Inatt hade jag riktigt ont i magen och i morse fick Robin det också. Inte så att jag tror att det var magsjuka men något konstigt var det i alla fall. Jag känner mig lite piggare men Robin ligger än, men han är ju karl så vad mer kan man begära?

I morgon är det jobb i Lycksele med rbetslaget. Det ska bli riktigt roligt och jag tror att vi kommer att få mycket gjort. Jag hoppas bara att jag är tillräckligt fräch för att åka.

Ikväll blir det OS tills man somnar.

förvånadsvärt..

vad aktiva vi har varit i helgen. Lördagmorgon tog vi pojkarna med oss till ishallen och åkte lite skridskor. Sen började solen skina så då tog vi vårt pick och pack och drog oss upp till backen. Det var riktigt mycket trevligt folk där så det var riktigt mysigt. Barnen var även lovade badhuset så efter slalomen gock vi dit och blötte ner oss, inte jag dock men de andra. Hem och laga middag innan vi drog iväg till några vänner där vi tillbringade kvällen framför melodifestivalen.

Söndan bestod av en skellefteåresa där vi satte Maja på bussen till Umeå sen blev det en sväng till Leos lekland och Coop för att inhandla välling och blöjor. Väl hemma var det dags för hockeyträning och läxläsning så nu blir det att koppla av och ladda upp inför morgondagen.

Inte än

Ännu är det inga vattkoppor i sikte men vi får väl se om de efterlängtade röda prickarna dyker upp. Nu går det ju även på vårt dagis och fritids. Värre är att jag snart fruktar den fruktansvärda vinterkräksjukan som visst också härjar i samhället, både på mindre och större barn. Det är en otäck sjukdom.

Annars leker livet. Jobbar som en besatt galning men trivs som fisken i vattnet. Den lediga tiden umgås jag med min underbara familj men jag kan erkänna att det infinner sig en trötthet hos mig fjör tillfället. Tyvärr har vi dock inte varit så sociala som jag hade hoppats på, så det blir väl att ta sig i kragen än en gång.

Min käre man står just nu vid spisen och tillagar fyllda färsbiffar och jag ser fram emot det färdiga resultatet eftersom min lunch idag bestod av fil och flingor. Min mage kurrar en hel del om man säger så.

Det var väl i stort sett allt jag hade att dela med mig av.


RSS 2.0