Våningssäng

Bygget fortsätter och frågan är om vi blir färdiga någongång. Varför vi har påbörjat detta är för att det var så himla trångt i Hugos rum med två sängar. Om vi får upp den ena så blir det mer gott om plats. Nu blir det Mys framför tvn:-)




ett år

Charlie har fyllt ett år och ska börja på dagis. Tiden går alldeles för fort. Tyvärr har han varit febril sista veckan men nu håller det på att vända. Gott med tårta var det i alla fall.



Vaccin

Oj, vad jobbigt det är när de små ska ta sina sprutor. Charlie har inte varit på något mysigt humör idag efter sprutan han fick igår, så nu hoppas jag det blir bättre i morgon när vi ska ha middagsgäster:)

Lördag

Å, vilken lugn och skön helg. Barnen ligger redan så nu ska det slappas framför tv:n:)

Då var det dags igen:)

Så var detta jullov slut och imorgon börjar man åter att jobba. Tur jag älskar mitt jobb så att det inte alls känns jobbigt att börja om. Lovet har varit helt perfekt också med en del resor och många vänner att umgås med. Nu är det även nedräkning innan man jobbar heltid igen och det känns lite spännande. Det kan ju bli lite jobbigt för Charlie men snart är det ju lov igen:) Nu blir det kvällsfika och sen lite film!

kaminer

Idag brände sig Charlie på kaminen och det tog nog riktigt ont för han var ledsen flera timmar efteråt men nu är det bättre. Jag hoppas att han inte går dit igen och sen får vi hålla mer koll på honom när vi eldar. Vi har även haft besök av Linda och Melvin idag och det var trevligt. I morgon blir det eventuellt Arvidsjaur för lite bad och sen får vi se vad helgen erbjuder:)


Vilket väder:-)

Precis hemkommen från backen där det var superhärligt idag, kanonföre. Nu väntar vi besök:-)




Nyårsafton

Oj, vilken trevlig nyårsafton vi hade:) Lite trött idag är man när man inte är van att vara vaken så länge men det var det värt. God middag och trevligt sällskap.

Idag ska vi bege oss upp till backen en sväng men förutom det blir det nog en lugn dag. Jag har även kommit på ett nyårslöfte;) Att inte förändra någonting!!! God fortsättning på er och välkommen 2013!

RSS 2.0