Första advent

Snart är det första advent och i år känns det riktigt mysigt med julen som närmar sig. Jag brukar inte tycka det men nu kanske jag har lyckats skaka av mig allt som hängt över mig, förknippat med jul.
 
Trots julen och allt som hör därtill måste jag erkänna att jag längtar något fruktansvärt mycket efter sommaren och Byske.
 
 
Jag hoppas bara vi hittar en trevlig husvagn också:)
 
I går bakade vi pepparkakor här hemma så under helgen är det väl dags för lussekatter. En del julmarknader ska vi väl också hinna med och även en sväng på skyltsöndan. Ha en trevlig helg:)

Söndag

Ibland bara njuter jag när det är söndagkväll, varför vet jag inte riktigt. Kanske är det för att jag verkligen gillar mitt jobb eller så är det för att det alltid blir en film innan det är sängdags:)

Mina favoriter:

Vad är bloggar till för??

Ibland kan man fundera varför människor använder sig av bloggar. En del tror jag använder dem för att få ut saker de inte vågar säga rakt ut till andra. På sitt sätt kan det kanske vara bra att det kommer ut, men samtidigt är det lite tråkigt med de som inte vågar stanna upp och möta problemen. Sen kan ju även bloggen vara bra ifall man inte får chansen att prata med berörda personer och om man vet att de läser vad man skrivit i stället. Nu blev det lite djupt men alla är vi olika.

Mitt syfte med bloggen är att en dag kunna gå tillbaka för att se bilder och för att minnas vad vi gjort genom åren. Det är alltid kul att gå tillbaka och minnas semestrar eller andra äventyr man varit ute på. Nu är det i alla fall dags att klä på sonen som har hockeyträning:)

Julmys

Det mesta av julpyntet är nu framme hos familjen Stenlinden och mysigt värre är det. Jag skulle behöva köpa lite mer tomtar men vi får se när det blir av. Det hade ju varit kul om det hade räckt till pojkarnas rum också:) Kul är det också nu när Hugo spelar lite julmusik på pianot.

Grannarna kikade förbi ikväll och det var kul, det var riktigt länge sen sist måste jag säga. I morgon ska jag försöka få till en träff med en annan vän som det var alldeles för länge sen jag såg så jag hoppas hon är hemma och har lite tid över:)

Nu är det dags att slå igång en film med min fantastiska man.

Lördag


helg

Nu har man helg:) Det är alltid lika skönt med torsdagar när man vet att man har tre dagars ledighet framför sig. Vad helgen har att erbjuda vet jag inte riktigt än, men någonting trevligt ska vi väl kunna hitta på. En resa kanske vore på sin plats:)

Här kommer en bild från sommarens kalvmärkning, Hugo och hans farfar.


helgen

Helgen blev fantastisk måste jag säga. Shopping, god mat, bio och hotellfrukost - vad mer kan man begära.?? Nu är man åter tillbaka i vardagen och allt som där hör till.

Annars ser jag inte riktigt fram emot vad som komma skall men jag kommer att klara mig. EN ny strategi är att testa och jag tror på den:)

Sen kan man ju fundera över varför årets skofoto aldrig når oss??

Utkast: Nov. 16, 2012

Jag är så grymt trött idag och varför vet jag inte riktigt. Det är alla fall skönt att vara ledig och inte behöva göra någonting.

I morgon ska vi få åka bort och vi behöver inte vara hemma förrän söndag och det ska bli helt fantastiskt. Lite shopping, mys och hotellfrukost:) Eventuellt blir det bio också, men vi får se.

Nu ekar den vanliga frågan i mitt huvud: Vad ska vi äta till middag??? Trevlig helg!!

Utkast: Nov. 13, 2012

Härliga nyheter att man bor i den kommun som har landets sämsta löner. Eller meddelönen är lägst i Malå i alla fall, men vad gör väl det??? Det gör ganska mycket faktiskt. Tänk om man bodde i en annan kommun så kanske man skulle tjäna flera tusen till.

Annars knallar det på som vanligt. Charlie motionerar för fullt här hemma, Noel växer så det knakar och Hugo spelar en hel del piano:) Mina barn är underbara.

Till helgen verkar det som att vi kanske kommer att få åka bort och har barnvakt för första gången över en natt. Om det nu blir av ska det bli riktigt spännande att se om man klarar av att slappna av. Jag hoppas det i alla fall så att man kan njuta av lugnet. Vi ska även se Breaking dawn 2 i så fall:)

Nu blir det tv resten av kvällen men först en bild på hundnoel:


Fart och fläkt

Det är verkligen full fart nu, så jag skriver sen. Nu är de strax barngympa:)

RSS 2.0