Hosta på Blåbärsstigen

Jag känner mig rätt sliten idag efter att Noel hålllit mig vaken mellan kvart i fyra och halv sex imorse. Stackarn bara hostade men sen somnade vi om och när väckarklockan ringde tjugo över sex var jag i stort sett död. Tur att jobbet gör att man håller sig vaken.

Robin är och spelar golf ikväll så jag är ensam hemma med lilleman. Trötta är vi nog båda två så jag gissar att vi måste hitta på nåt så vi håller oss vakna till klockan sju.

I morgon kommer Hugo hit så det  blir mysigt. Marra ska också titta förbi och förbarma sig över våra kalufser så jag gissar att vi kommer att vara riktigt snygga efter det. Det ska bli nya slingor i mitt hår och en hel del ris ska bort. Jag har även lovat henne en ananaspaj.

Annars ser jag fram emot helgen. Den kan inte annat än bli helt underbar:)


hektsikt

Måndagar i all ära. Man slutar jobba halv fem, kommer hem tio i, påminner Johan om att innebandyn är halv sex. Han hämtar Hugo kvart över fem och hinner inte laga mat så snälla jag skyndar ihop lite mat så Hugo kan komma hit och äta. Tjugosex minuter över är han klädd och klar och på väg ner, vilken stress. Tur var det i alla fall eftersom han var så glad efteråt för att han hade gjort ett mål och passat till ett annat. Stackarn som knappt har vågat röra bollen tidigare. Det tar sig.

Nu blir det idol!

sommaren är över

Nu är det bara att inse att sommaren är över. Löven trillar ner så snart kommer snön. Jag hoppas på en underbar vinter, lagom med snö och inte allt för kallt.

Helgen har varit otroligt lugn så det känns okej med en jobbvecka. Har mycket att se fram emot, särskillt veckan därpå.

Bjuder på en badbild sen i somras.



Noel är ingen badkruka. Det var kallt i luften och inte speciellt varmt i vattnet heller:)

RSS 2.0