uppdatering

Jag sitter vid datorn och läser andras bloggar och funderar över varför inte jag känner så starkt för att uppdatera min blogg oftare. Jag antar att det är för att jag inte har så mycket att berätta. Eller så kanske det beror på att jag tycker det är jobbigt att logga in och försöka komma på något att skriva.

Två möhippor är avklarade och jag måste erkänna att den första överträffade den andra. Jag tackar alla mina underbara vänner som ordnade en toppenkväll. Den andra hippan var i Umeå med Robins systrar och hans bröders fruar. Där blev man utspökad så det räckte men det var en trevlig dag med massage och god mat. Trevligt var det också att vi fick träffa Lalla och Hanna lite innan vi åkte hem.

Julen var bara bra. Tiden har gått så fort att man knappt har hunnit med. Pojkarna var överlyckliga över deras julklappar och det är det som räknas. Mår barnen bra så mår föräldrarna bra.

Nu känns det som att det blir några hektiska dagar fram till nyårsafton. VI har en hel del vi måste ta tag i för att allt ska fungera. Jag har ingen energi direkt ,men det kommer nog att ordna sig.

God forsättning på er!

RSS 2.0