Fredagsmys

Ikväll blev det fredagsmys på riktigt. Alla mina älskling framför idol. Inte riktigt all då Charlie lagt sig men ändå perfekt kväll. I morgon blir det pynt och pepparkakshus:-)




Utkast: Nov. 21, 2013

Nu är det sista dagen i Sundsvall och jag har verkligen haft det toppen här. Föreläsningarna har varit bra, sällskapet likaså och shoppingen suverän men nu är det alltså dags att bege sig hemåt. Tur att ja får träffa mina barn för de har jag så klart saknat:)

Sen har jag något jag måste ta tag i med det får bli efter bilresan! Ha en bra dag!

Utvecklingskonferens

Snart smäller det:-) I morgon åker jag till Sundsvall på kurs i tre dagar. Ska bli mycket skönt med hotellnatt och frukost på det. Jag gissar att det blir en del shopping också. Jag kommer dock att sakna mina fina barn här hemma:-(






Onsdag

Vilken härlig vecka det har varit så här långt. Alla mina barn har varit så fridfulla:-)

Charlie har börjat på barngympa och det är ju bara hur kul som helst. Noel testar på kids volley och det verkar han trivas med. Hugo är mest på Kosmos och där hoppas jag han vill fortsätta vara:-)


Under helgen som var drog vi igång med pepparkaksbak.




Och lite utomhuslek.

jaha

Nu var det länge sen jag skrev. Det är som att det går i perioder och varför vet jag inte. Idag är en halvtung dag:( Men vi har hunnit med att baka bullar och pepparkakor och tur är väl det, för då hålls hjärnan sysselsatt. Nu väntar vi på att Charlie ska vakna så att vi får smaka på gofikat:) Annars har det varit en lugn helg så nu är vi laddade för en fullspäckad vecka. Måste även ta mig i kragen och höra av mig till lite folk innan de tror att jag har gått i idé helt och hållet:)

RSS 2.0