Grått

Inte bästa vädret idag men då gårdagen var helt fantastisk får man väl stå ut. En sån här dag önskar man att det fanns ett varmt och trevligt badhus på orten.


Snart är det Påsk.

Barnfri

I helgen är vi hemma och är barnfri. Jag tror aldrig jag har varit det sedan Noel föddes. Känner mig redan lite rastlös men jag ska försöka njuta av lugnet då jag på söndag blir ensamstående fyrabarnsmamma för en vecka😢

Positivt

Det går åt rätt håll nu då det har varit rätt körigt ett tag. Det känns som att vi får bra hjälp från både skolan och förskolan just nu. Det är skönt när personal och chefer lyssnar och vill hjälpa till. Jag har även tagit ett beslut att gå ner i tid till hösten och vara föräldraledig en dag i veckan, för Charlies skull. Det känns som att han behöver det.

Ikväll bakades det chokladbollar här hemma. 



Nytt

Jag älskar mitt nya köksbord.


Nu är det bara att fixa till resten.

Strålande helg

Oj, vilket väder vi har haft i helgen. Sol, plusgrader och snö. Noel har lärt sig åka bräda, Charlie har varit på toppenhumör och Hugo har umgåtts med kompisar. Kunde inte bli bättre.




Nu laddar vi för måndag.

Onepiece

Hittade onepiecear som Hugo och Norl fick för typ fyra år sedan och nu passar de Noel och Charlie.


Ikväll blir det lugnt här hemma då Robin ska jobba och Hugo sover hos en kompis. Bara jag och de små. I morgon ska vi upp i backen. 

Härliga dagar

Det blev en minisemester med boende i Byske. Bowling, Leos, besök hos vänner, Eddahallen, Byske badhus, Piteå äventyrsbad, bilbesiktning och passfotografring var det som hanns med. Vi var inte alla på alla ställen därav så många olika. 


Nu är det slalom som gäller i helgen. 

Storslalom

Igår tävlade båda småkillarna i storslalom och Noel kom två igen. Det hänger bara på några hundradelar så jag hoppas han lyckas ta igen dem snart. Charlie tog sig ner och blev sist men lika glad var han för det, han fick ju pris.


Idag ska jag besöka sjukgymnasten och efter det drar vi iväg på äventyr.

Sovmorgon

Oj, så skönt det är att vara ledig och ha sovmorgon. Sen att få ligga kvar och dra sig då man inte har någon tid att passa är inte heller helt fel. Vädret ser inte helmysigt ut men det är tävling idag också så det blir backen efter lunch. Klipp och färg står på schemat ikväll och i morgon besök hos sjukgymnast. Kanske blir jag som ny.




RSS 2.0