Liten

Min stackars lilla kille:-(



Söt är han:-)

Feber

Nu har febern hittat hit och det är Charlie som har drabbats. Det är tredje dagen idag så nu hoppas vi att det vänder snart.



När man är sjuk får man låna brorsan padda, eller?

Slalom



Riktigt härligt är det att backen äntligen är öppen. Hoppas på många fina dagar där under våren:-)

Dec. 26, 2013


Lov

Ikväll har vi testat en av barnens julklappar, headbanz, eller vad det nu hette. Riktigt roligt:-)


Funderar på att åka och bada i morgon men vi har inte bestämt var än.

Rea

Idag är det rea överallt men jag tror vi skippar den delen av julen. Väldigt dåligt väglag och en massa trängsel klarar vi oss utan. Jag tror att vi ska försöka ta oss upp i backen istället.


Julafton

Å vilken fantastisk julafton det blev i år och det är extra skönt när man får ha alla barnen, eftersom Hugo bara är med vart annat år. De blev även mycket nöjda över sina julklappar och i morgon är det bara att börja fixa till Charlies rum så han får in alla sina köksredskap:) Nu ska jag fortsätta njuta av det som är kvar av denna kväll!!! God Jul till er alla där ute!!!!!!!!!!!

Nu är det nära:-)

God Jul alla där ute!




Snart

Är det jul:) Bara två dagar kvar och jag har en del saker jag måste styra upp. Peppar, peppar så är alla friska i familjen Stenlinden än och vi hoppas att det får vara så under årets sista dagar. En hel del snö har fallit så det är vitt och fint ute.

Igår öppnade bamsebacken så vi hann dit en sväng. Tyvärr var Noels pjäxor för små så det blev bobben, men idag ska han få ett par som passar. När Charlie har sovit färdigt drar vi alltså upp till backen och efter middagen blir det bakning. Om jag inte kikar in här innan så önskar jag alla en God Jul!


Inte riktigt nöjd!

Vaknar upp till en minst sagt jobbig dag:-(
Bara att bita ihop.

RSS 2.0