länge sen

Nu var det ett tag sen jag skrev nåt här. Jobbar jämt känns det som så tiden räcker inte riktigt till. Nu har jag dock fått lite tid för mig själv. Robin är på jobbet och barnen ligger.

Måste tacka Lotta lite som förbarmade sig över mig en kväll så vi kunde beställa lite smycket och sånt. Jag hoppas att de snart kommer med posten så att man får se hur de ser ut. Mest spännande blir det att se håret.

Nåja, det är en del kaos här just nu men jag hoppas att det inte är något som består. Vill ju bara se framåt och ha det bra.

Möhippan och svensexan som var blev riktigt lyckad måste jag säga. Det känns skönt att ha gjort någon glad. Här kommer en bild från helgen på Rosita, en av världens bästa fastrar till Noel.




Nu vill jag också visa det blivande brudparet som firades denna kväll.





De var så fina. Jag måste även få tacka Bianca som ställde upp som barnvakt senare på kvällen så jag och Robin fick chansen att gå ut tillsammans. Sånt är värt en hel del.

Nu ska jag njuta av lugnet en stund innan jag börjar fundera på livet igen.

å, så mycket att göra.

Just nu står mig allt upp i halsen. Först har man planerat för att ta emot eleverna och lektionerna som börjar. Sen blev det tydligen en svensexa och en möhippa som snabbt skulle planeras, och en massa annat. Jag förstår inte varför allt ska hopa sig på en gång, men man får väl tid att ta hand om sig själv senare i höst.

På skolan känns faktiskt allt rätt bra. Jag trivs med mina arbetskamrater och med min klass så klart. Det känns betydligt lättare med skolstarten i år när man redan är inne i det.

Min älskade sambo har fått ett kanonschema i år så Noel får vara hemma tre eftermiddagar under veckan. Om nu inte Robin börjar plugga vill säga, då blir det heltid för honom men det får gå.

Storebror gjorde sin första skoladag idag och jag hoppas allt gått bra. Jag känner mig inte så orolig eftersom han redan börjat på fritids och är van vid lokalerna och kamraterna.

Nu ska jag surfa runt lite innan jag ska bege mig ut och leka lite.

svininfluensan

Då har man gått och fått sjuka barn helt plötsligt, i eftermiddag fick Noel 39 graders feber och i dessa tider så skulle det ju bara fattas att det var svininfluensa.

Annars har helgen varit riktigt trevlig. Linda var ju här lördagkväll och det var ett tag sen vi sågs så det var trevligt. Idag kom Lalla och Hanna förbi så vi pratade lite bröllop, Lalla är ju en del av det.

Nu vankas en ny vecka med en massa planering inför skolstarten.

Helgen

I Fredags började vi vår sista semestertripp mot Nordmaling. Vi skulle vara där med Lalla, Hanna, Jana, Conny, Debbie, Jonathan, Sebastian och Alissa. Vi kopplade på husvagnen och ställde iväg. I Björksele började bilen gå lite halvrisigt, så vi ringde Jocke som hade lagat den dagen innan och han tyckte vi kunde fortsätta så vi gjorde det. I Åmsele stannade vi av och fikade lite och när vi skulle iväg sen tog vi oss inte upp för lillbacken så vi blev stående där. Tur som är har vi Falcks försäkring så bärgarn kom och hämtade vår bil så fick vi en redig hyrbil och så körde vi vidare.

På Ava camping stannade vi sen till söndag och vi hade kanonväder och jättetrevligt.



Hugo ville så gärna se hur han såg ut utan ögon.

I morse började vi vå hemfärd. Vi körde först till Umeå och åt lunch hos faster Zaida, väldans gott. Sen bar det av till Brännland och Leos lekland och det var uppskattat.



Storebror i labyrinten.



.. och lillebror.

Nu är vi alltså hemma igen och vagnen är tömd och barnen ligger. Nu ska vi fika och se en bra film.
Puss på alla.

händelserik dag

Idag åkte vi till Skellefteå efter att mamma hade beslutat sig för att vara barnvakt. När man har vänt på dygnet är det lite drygt att stiga upp sju men som planerat gjorde vi det eftersom Linda skulle vara på brandstationen tio.

Väl framme tittade vi runt i lite affärer innan vi skulle mäta upp klänningen och titta på kläder till Robin och pojkarna. Vi hade tid tolv och bestämde att vi skulle äta god lunch när vi var klara. Tydligen klarade inte Sarahs kropp av att vänta på mat så länge för när jag stod där i klänningen så kände jag hur allt började snurra. Jag var tvungen att sätta mig ner lite för att inte svimma. Efter ett glas vatten var det bara att ställa sig upp igen för att få klänningen färdigmätt och vips så bad jag Robin att hålla i mig för att jag inte kunde stå själv. Illa började jag må också så jag fågade efter toan. Hälvvägs dit såg jag inget och några meter innan säckade jag ihop. Sömmerskan och Robin fick av mig klänningen så jag inte skulle förstöra den och sen var jag tvungen att kräkas. Ja, sånt är livet. Vi tog en paus sen och åt lite mat innan hon fick färdigställa allt. Det bådar ju gott.

Jag känner mig fortfarande lite dizzy så nu ska kvällen tillbringas framför tv:n.

Ha det gott allihopa.

pessimist

Nu börjar snart en ny vecka som känns otroligt tung. Den tyngsta på väldigt länge. Det ska bli fint väder och det hade varit kul att åka iväg med husvagnen men det blir inte av. Hade även velat göra en Skellefteåresa för att lägga upp min klänning och kika på skor och andra saker men det blir nog inte heller av eftersom vi inte har någon barnvakt. Det känns som att jag kommer att sitta här och uggla och vara sur, men jag får väl ta mig i kragen och försöka rycka upp mig. Jag skulle möjligen kunna åka till Skellefteå själv någon dag men det är ju så tråkigt. Nåja.

Mitt i all bedrövelse så få jag ju i alla fall umgås med Hugo en stund imorgon när jag ska skola in honom på fritids. TÄnk vad tiden går, om nio dagar börjar han skolan.

Vet inte ens vad mer jag ska skriva, känner mig pessimistisk.

Lördag

Hade en väldigt trevlig fredagkväll hos Therese där vi var ett gäng glada människor som åt räkor, drack lite vin, spelade och sjöng. VI bestämde oss för att göra om det ikväll men äta sushi istället för räkor. Jag har också tänkt att vi ska spela lite TP.

Annars har det inte hänt så mycket här på sistone. Hugo har åkt till sin pappa så nu är vi bara en liten familj i några dagar. Jag och min sambo hade tänkt åka till Skellefteå någon dag till veckan men tyvärr sket det sig med den tänkta barnvakten så nu vet jag inte när det ska bli av, tråkigt men sant.

Nu är det nog dags att göra något åt sig själv.
 

RSS 2.0