happy day

Just nu sitter jag alldeles ensam här hemma och njuter av värmen och lugnet. RObin tog pojkarna och for på badet och det uppskattas. När de kommer hem ska vi gå till Sabina och fira hennes födelsedag. Sen gissar jag att det blir middag innan vi måste ut och fira halloween med barnen, jag hoppas att vi har snälla grannar i år.

VI har förhoppningsvis lyckats ordna barnvakt till i kväll och då blir det utgång. Det var så länge sedan sist så jag tror jag har glömt bort hur man gör, men kul ska det bli. Ska se till att det finns mycket glass, godis, kladdkaka, grädde och hallon till den snälla flickan som ställer upp för oss ikväll. Ibland har ens yrke sin fördel och med det menar jag att man träffar många ungdomar som man kan erbjuda barnvaktsjobb:)

Nu ska jag lägga mig i soffan en stund!

måndag

Lite stressigt på jobbet idag men ändå roligt. Det är bara denna vecka kvar innan eleverna får lov. Själv jobbar man tre dagar men sen ska jag och min man åka iväg på en hotellnatt alldeles ensamma och det känns spännande. Det händer inte alltför ofta i den här familjen. Julklappar ska även inhandlas så att det mesta är gjort innan december och då kanske man har några kronor kvar när det är jul.

Jag har även tränat en stund ikväll men det var lite tungt. Tänk om man hade bra kondition och en massa muskler. Nu blir det nog en milkshake och sen sängen.

vänner

Nu är det söndag och det betyder att helgen är över. Det har varit ganska lugnt här hemma men lite har vi hunnit med. Fredagkväll blev det bad i Kri-berg och på lördag var vi i Mörttjärn och åkte bob. Noel fick även provköra miniskoter och det var en favorit. Kvällen blev väldigt lugn, vi såg en film som gick på sexan men jag kommer inte ihåg vad den hette.

Idag har vi hunnit åka skridskor, skurat golven, tittat på Hugos hockeyträning och nu är vi nyss hemkomna från bion. Noel fick se Toy story 3 och med tanke på att det var hans första biobesök så måste jag säga att jag är imponerad. Han satt stilla och tittade hela tiden. Nu ska vi strax äta middag och sen gissar jag att det blir en lugn kväll.

25 minuter

Det går framåt i min träning. Idag stod jag på min maskin i nästan en halvtimme och med tanke på att jag inte har någon kondition så måste jag säga att jag är lite nöjd över mig själv. Nu får vi bara se hur länge det håller i sig. Det skulle vara roligt om man orkade springa lindenäs till sommaren.

I morgon kommer jag att jobba i stort sett utan rast eftersom jag har klämt in tre möten mellan mina lektioner. Det innebär att jag kommer att vara hjärndöd halv fyra men då är det bara att ta nya tag och vara en god mor:)

Nu blir det duschen och sen sängen!

idag är det Robins födesledag

Det  blev en tidig morgon. 06.45 var alla i huset vakna och det känns lite för tidigt när det är söndag men vi får klara det. Igår var vi i Skellefteå för att bland annat fixa glasögon till Carro. Lite shopping hann man med men jag har lovat mig själv att lämna Noel hemma nästa gång vi åker till stan. Det blir nog bäst för alla. Det är lite jobbigt nu när han känner sig stor och inte vill sitta i vagnen, och rulltrappor är ju väldigt roligt. Nåja, det är ju övergående.

Idag blir det tårta här på Blåbärsstigen. Jag måste bara handla lite grädde så att jag kan dekorera den. Jag funderar även på om vi ska ta en tripp ner till ishallen för lite friåkning. Om jag lyckas fixa hjälmen så blir det nog så.


vilken vecka

Det känns som att det har varit otroligt mycket den här veckan och jag håller snart på att vara lite less. Ska även jobba ikväll, ´men i morgon så är det ju fredag så man får väl se fram emot det.

Imorgon kväll blir det nog bad i Kri-berg om alla i familjen är frisk. På lördag blir det Ske-å och lite shopping kanske, hoppas även på lite sushi. Sen får vi se om det blir läge för en grillkväll eller inte. Så här trevligt hade vi det i alla fall förra helgen.


febrig lillebror

Så var det tisdag och dags för ett febrigt barn. Noel såg lite blank ut i ögonen när vi kom hem från dagis och sen efter någon timme så var febern uppe i 39. Nu gissar jag att det blir någon hemmadag för man måste ju dela lite på det.

Har som inte riktigt några speciella funderingar på vad som kommer att hända framöver heller. Ska tänka på det och återkomma.

Grillkorv

Igår kväll blev det en liten grillstund här ute med grannarna. Det var riktigt mysigt, synd bara att det blåste så mycket. Hoppas man hinner med fler grillkvällar innan vintern kommer. Ska försöka lägga upp en bild från igår lite senare.

Just nu sitter jag och lyssnar på gamla låtar som Pererix spelade. Jag hittade dem på datorn idag och eftersom Robin inte är hemma så får man chansen att lyssna. Han brukar själv inte tycka det är så kul om man spelar dem.
Snart ska jag ta mig i kragen och gå ut och göra färdigt på gården. De sista lövhögarna ska bort och leksakerna från sandlådan ska in.

glömde kameran

I går var det dags för den årliga spökkvällen vid laggträsket. Jag, Robin, Hugo, Noel och Carro åkte dit och självklart blev jag satt i jobb som berättare. Jag drog en historia om varför grillstugan hade fått sin röda färg och ni kan ju bara gissa var den kom ifrån. Uppskattat blev det då av alla som var där och det var rätt  mycket folk faktiskt. Måste säga att Britt är helt fantastisk som gjorde pannkaka och fläsk till alla och det bjöds även på kakor och bullar. Lite synd var det dock att jag glömde kameran hemma. Men det värsta var kanske att Robin tappade sin telefon någonstans i skogen så den är nog ett minne blott.

Idag ska jag försöka hitta en ny taklampa och kanske något annat trevligt. 

tisdag

Den här dagen har bjudit på en hel del måste jag säga. Först var det som vanligt jobb men vi slutade lite tidigare idag eftersom vi skulle träffa en tjej som vi blivit kontaktfamilj till och det var mycket trevligt. Efter den träffen var det dags för Noels gympa och det är lika spännande varje gång. De är så duktiga, både barnen och ledarna. Efter gympan hämtade jag Hugo som varit hos mormor och till min fasa så inser jag att killen har feber och är yr. Gissar att det kanske blir en hemmadag imorgon för någon av oss. Jag hoppas att Robin kan vara hemma för det känns som att jag har en del att ta itu med.

Nu ska jag försöka lägga isäng lilleman och sen ska jag jobba lite hemifrån.


Lite seg lördag

Så var det äntligen lördag men jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Skulle så gärna vilja  byta gardiner men jag har inte hittat några jag vill ha än, vet inte ens vilken färg det lutar mot. Köttgrytan står på spisen så jag väntar på att riset ska bli färdigt så att vi kan äta lunch. Jag är riktigt hungrig.


RSS 2.0