Utkast: Oct. 31, 2012

Livet kan vara grymt. Mina tankar går hela tiden till den olycksdrabbade familjen. Det var en tung dag på jobbet i måndags och det kommer att vara en väldigt tung dag nästa måndag när vi samlas i klassen igen.

Annars är jag strandad hemma utan bil idag. Robin har åkt till Umeå för att gipsa om handen. En sväng till församlingshemmet ska jag ta mig för under dagen och förutom det blir det nog bara lugnt.

ryggar

Idag är jag hemma med Charlie eftersom Robins rygg har pajat helt. Han kan knappt ta sig upp ur sängen. En lektion hann jag faktiskt med, under tiden Charlie sov. Nu är det bara att ta tag i att kontakta försäkringskassan.

Jag har även fått min lärarlegitimation idag:) Allt jag hade förväntat mig att få undervisa i fanns med och lite därtill. Jag får tydligen undervisa i åk 3 och på gymnasiet också. Bra att veta!

kalas

Då var kalaset överstökat. Många gäster blev det men det finns fortfarande fika kvar. En mycket god middag på Dungers fick vi oss också:-) Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa:-)









Charlie utvecklas

Sista veckan har varit lite jobbig om man tittar på sömnkontot som har gått en hel del minus. Hugo har hållit mig vaken. Jag trodde att han skulle börja sova nån gång men det verkar inte så. Mellan halv tre och fem har han varit vaken sex nätter i rad nu så nu tycker jag att det får vända för honom.

Charlie som är lite sen i sin motoriska utveckling, har hoppat över stadiet att vända sig från rygg till mage, åla sig och masa för att i helgen ta sina första steg. VI får väl se om det fortsätter eller om han kommer på hur man tar sig fram på alla fyra i stället. Tyvärr har jag inte lyckats fånga det på bild men det får bli i morgon.

Nu är det solsidan som gäller:)

underbara helg

Jo, i helgen ha vi haft det underbart. Fredakväll blev det bad i Kri-berg, hur mysigt som helst. Lördag var jag och Noel först på kalas och sen hade vi middagsgäster, riktigt trevligt. Nu har vi hunnit städa huset och snart blir det lunch innnan vi får besök:) Jag har även hunnit baka lite och mer ska det väl bli under dagen:) Fullspäckad helg alltså och nu ser man fram emot en fullstäckad vecka!!!

Fredagsmys

Vi började dagen på bvc och åttamånaderskontroll. Sin hälsade vi på Ella och barnen,mycket trevligt. Nu är vi hemma och myser och ev blir det bad ikväll:-)



blogga från telefon

det går framåt i min värld också:-)









RSS 2.0