halsfluss

SÅ hade man fått halsfluss igen och det innebär en penicilinkur till. Det gör också att jag måste vara hemma från jobbet idag och det känns absolut inte kul, men vad är väl en bal på slottet? Febern har nog gått ner lite men min hals känns ungefär som taggtråd. Jag hoppas att jag kan få ta bort mina halsmandlar men de verkade inte så positivt inställda till det på sjukan.

Hörde att Noel var i tidningen idag efter att ha åkt skidor i Lönås. Synd bara att man inte har någon tidning men jag hoppas att Robin fixar fram en.

Nu blir det nog att lägga sig framför tv:n och föröka njuta av dagen.

sju år, tiden går

Det är fredag idag och då ska det vara fredagsmys. VI badade i Kri-berg ikväll och det var riktigt trevligt. När vi kom hem fick jag en konstig känsla, allt kändes bara så tomt och det gör det än. Jag tror att jag har kommit på vad det beror på och det måste vara att Hugo åkt till sin pappa idag. Det har varit full rulle hela lovet och nu är det bara så himla tyst. Tur han kommer tillbaka snart så kanske allt blir sig likt igen.

Om nio dagar fyller min förstfödde son sju år. Tänk att det är sju år sen man bodde ute på landet och var stor som bara den. Han föddes långfredagsmorgon och den påsken var det 25 grader varmt hela helgen. Skärtorsdan stor vi på torget i T-shirt och solen sken. På kvällen åkte vi till Småberg för att fira min systers och hennes sons födelsedag. Det  var fruktansvärt dålig väg dit så jag gissar att det var allt guppande som satte fart på bebisen som skulle komma. När vi kom hem hann jag bara somna innan jag vaknade av att vattnet gick och drygt fyra timmar senare var ha ute. Vilka minnen,..

Jag tror jag ska göra en tidig kväll så att jag kan vara en pigg mamma imorgon.


RSS 2.0