Grattis på mig

För idag är det min födelsedag. Det är intressant att se hur många grattis man får på facebook. Jag har aldrig känt mig så populär som idag, på nätet då. Annars har det inte varit mycket till firande, men det blir det mer av i morgon när Noel fyller år. VI delar kalaset och det är rätt skönt eftersom jag gärna drar mig lite tillbaka.

VI har varit vid älven med grannarna och fiskat idag och det var riktigt trevligt. Synd bara att Hugo inte är riktigt pigg så det blev inte så länge.

Nu blir det tårta!

tisdag

Idag har det varit rätt trist väder och det gör att man inte känner sig speciellt uppåt. Blev bjuden på lunch hos Sabbi och Peter och det var inte fel. RObin har varit ute och byggt hela dagen och ikväll ska han iväg och spela golf. Jag hoppas att Sabbi tar hand om mig som vi pratade om tidigare idag.

Det ser även ut som om det ska regna hela helgen men snart måste väl ändå sommaren komma? Nu ska jag fortsätta med middan, lax blir det idag.

Sommarlov

Så har man äntligen kommit fram till det efterlängtade sommarlovet, men tyvärr känns det inte som sommar än. Jag hoppas på att värmen dyker upp snart.

I lördags var vi på middag hemma hos familjen Thomas LInder och det var mycket trevligt. Synd bara att Noel blev trött så vi var tvugna att gå hem.

TIll helgen blir det kalas gissar jag eftersom två familjemedlemmar fyller år. Eventuellt blir det stormiddag på fredag men jag tror jag ska försöka avstyra det. Man kanske kan skjuta middan till midsommar om inte annat.

Nåja, vad är väl en bal på slottet?????

minnen



Det här var nog påsken i Nyby. Känner att jag längtar dit lite, småmys och släkten.

ensamhet

SÅ sitter man här hemma alldeles ensam och det är småtråkigt. På skolan gör de musikalerna just nu och jag önskar att jag hade kunnat vara med, men förhoppningsvis får jag se dem imorgon. Det regnar ute och det gör att allt bara känns ännu värre. Jag hoppas på mycket sol snart så att man får vistas ute och njuta av värmen.



Jag hittade för övrigt den här bilden på min underbara småpojkar. Det är inte alltid lätt att vara liten och måsta stå ut med bröllop, men fina var de i alla fall.


RSS 2.0