Du gör det inte lätt!

Vilken helrisig natt jag har haft. Ruskigt ont i magen så det var svårt att sova, och det är fortfarande inte bra men det går säkert över snart.

Jag har i alla fall skrivit alla omdömen så nu kan de köra utvecklingssamtal på skolan. Det känns lite trist faktiskt att inte ha dem själv men det är bara att gilla läget.

Jag skulle så gärna vilja åka till stan och handla lite julklappar också men jag vet inte när det kommer att bli. Det skulle vara så skönt att göra bort dem.

Nu blir det tillbaka till sängen:)

Gruvsamt

I går kväll fick jag äran att tillbringa lite tid med några vänner på pizzerian. Tyvärr sa min kropp ifrån rätt tidigt så jag var tvungen att gå hem och missade förmodligen en massa spännande saker. I dag har det inte hänt alltför mycket på Blåbärsstigen och jag gissar att de kommande dagarna kommer att förbli lugna. Några omdömen ska jag skriva men annars blir det väl seriemaraton.


konstigt

Nu sitter jag som sagt hemma, sjukskriven och har inte allt för mycket att göra på dagarna så det blir lite långsamt. Dock har jag fått en intressant tanke. Hur kan det komma sig att en del människor kan vara så fullkomligt elaka och otrevliga under en väldigt lång tid för att sedan bara låtsas som att ingenting har hänt? Det värsta är då också att de försväntar sig att man själv ska ha glömt allt och bara spela med efter deras noter? Jag kan inte fatta hur en del tänker bara. Men det är ju klart, det är snart jul så??

Okej, nog om detta. Nu blir det nog att lägga sig i sängen och slå igång ett avsnitt av Vampyrerna!!! Ha en trevlig dag allihop!

Ser definitivt inte fram emot det!

Då var det tisdag och man sitter hemma framför datorn och försöker fördriva tiden. Sjukskriven på heltid i minst fyra veckor. Jag måste komma på någonting bra att roa mig med, eventuellt någon bra serie, en spännande bok eller något annat. Fy vad det är svårt att vara positiv just nu.

Trötthet

Bjuder på en bild från förra helgens bullbak.



Idag har jag inte lika gott om fantisi så jag vet inte vad man skulle ha gjort. Igår var jag på fest så jag känner mig nästan bakis idag fastän jag var nykter. Det kan ju bero på att jag var vaken längre än vanligt. Klockan var nog över tolv innan jag var hemma, men kul var det i alla fall. Jag hoppas det kommer fler tillfällen då man får umgås med trevligt folk.


Jobbigt:::

Oj, vad jag har jobbat i veckan. Visserligen har vi 10 timmars förtroendetid men jag tror inte dessa räcker denna vecka, men då känner jag mig väldigt nöjd också. Snart har jag till och med skrivit alla omdömen så v. 44 kommer jag att ha tid över till mycket annat.

Igår var det snö när vi vaknade och det gjorde mig glad, synd bara att den försvann så snabbt. Nu är jag alldeles tom i huvudet så jag tror det blir soffan.


När vintern kommer...

Söndag morgon, eller förmidag kanske man ska säga. Jag har varit uppe sen 06.22, och kan bara inte förstå varför jag inte kan sova längre på mornarna.

Idag ska jag bak bullar, och sen får vi se om det blir något kakbak också. Pappa ska även komma förbi och hjälpa till att lista lite så kan vi ställa in möblerna igen.

Frövrigt letar jag som en tok efter extra vinterkläder i storlek 149, slalompjäxor storlek 33, längdskidskor storlek 33 eftersom Hugo har vuxit ur allt i år.


Do not smile

Då var det lördag och jag är lite göralös, men jag har ingen ork heller för att ta tag i någonting. Jag önskar jag hade en massa vänner som kom och hälsade på:)

Vi har i alla fall tapetserat klart nu så då väntar vi bara på fönstret som tydligen inte kommer förrän i slutet av november och det kan göra mig lite sur. Det innebär att vi måste vänta med att inreda rummet tills dess.

I morgon är det i alla fall söndag och då brukar jag bli positiv:)

Jag är inte förvånad

Nu är vi hemma från barngympan och jag är helt slut, inte för att jag har behövt göra annat än att se på men denna dag har varit tung. Nu kommer jag inte att göra mer än attt lägga mig framför tvn. Såna här dagar önskar jag verkligen att jag hade hemhjälp:)


Stanna där du är!!!

Nu är det ett halvår sen jag skrev något här. Jag har alldeles för ont om tid men jag ska försöka bli bättre. Sedan sist har jag bytt arbetsplats till mellanstadiet och jag trivs hur bra som helst. Det var ju jag som önskade att bli flyttad dig och beslutet känns helt rätt.

Här hemma är det som vanligt, lite renovering på gång. Vi insåg att det var dags att förbereda ett rum till för så småningom kommer det att behövas. Jag undrar bara vem av pojkarna som kommer att våga sova där, det är ju trots allt på andra sidan huset i förhållande till vårt sovrum.

Tydligen har vår hemtelefon pajat idag så om någon försöker ringa hit så måste de tro att vi aldrig är hemma eftersom vi inte kan svara. Nåja, vad är väl en bal på slottet??

Nu ska jag se om det är något intressant på tv.

RSS 2.0