bröllopsdag

Idag firar vi 2-årig bröllopsdag, bra jobbat!

2011 har varit ett bra år. Jag avsltade första halvåret med mina underbara nior. Lagom till skolavslutningen var jag gravid vilket kändes jättekul. Vad jag inte riktigt visste var att jag skulle vara risig från dag ett, men.. Under sommaren hade vi husvagnen i Byske och det var helt underbart eftersom det var kanonväder.
Hösten började jag med en fyra innan jag blev sjukskriven och nu är vi här. Nu hoppas jag på ett lika bra 2012.

Ikväll blir det att äta god mat med bästa grannar:)

37 timmar

Om 37 timmar är det ett nytt år och då kommer jag inte att ta det lugnt längre. Då är lillebror välkommen omän det egentligen är drygt tre veckor kvar.

Idag då? Jag förmodar att det blir en sväng till backen, men förutom det har jag ingen aning.

Ägg

Jag insåg att vi hade en del ägg som vi behövde göra oss av med idag så det blev pannkaka till middag och nu har jag precis tagit en kladdkaka ur ugnen.

 

Vi var en sväng till backen idag också men vädret och snön gjorde det svåråkt. Nu ska grädden vispas och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda!

hemma

Vi har haft det riktigt trevligt i Skellefteå jag och min man. Lite liten säng på hotellrummet bara. Man är ju inte den smidigaste just nu och man tar en del plats, men det gick. Fattig blev man också, men det var bara nödvändigheter som inhandlades. Vi kommer hur som helst att leva sparsamt i januari.

Nu längtar jag till nyårsafton och hopppas att lillen kommer i början av det nya året!


festligt värre

Jag undrar hur det var på hotellet igår? Det verkar så himla lugnt idag, det finns inte ens något skvaller att läsa på facebook. Frågan är och det är positivt eller negativt???

VI har varit en sväng till backen idag också. Noel älskar att åka slalom och det är skönt med friskt luft en stund. I morgon ska jag, Noel och Hugo klippa oss. Efter klippningen åker jag och Robin iväg till stan för lite shopping, men framförallt en övernattning utan barn. Jag ska försöka att verkligen njuta av stunden.


långsamt

Fy vilken lång eftermiddag det här har varit. Jag längtar till knodden är ute så man kan börja röra sig igen. Det skulle vara kul att hitta på nåt någon gång men jag orkar knappt göra något överhuvudtaget. Jag vill promenera, åka slalom och bara vara ute på gården med barnen.

Så här känner jag mig just nu.

inga foton

Jag har inte hunnit föra över några julfoton än så de bjuder jag på senare. Det var skönt med sovmorgon. Jag vaknade halv nio av att Noel låg och försökte göra några små ljud för att få uppmärksamhet. I den vevan vaknade hela huset och sen var det full rulle. Julklapparna skulle ju användas:)

Efter lunch blir det nog premiär i backen, med bob förståss, eftersom Hugo fortfarande är utan slalompjäxor.

Vilken dag

Julafton börjar lida mot sitt slut och vi har mycket nöjda och glada pojkar här hemma ikväll. Det måste ju betyda att de är nöjda med sina julklappar. Jag är också nöjd, en dammsugare, en dvd-spelare, handskar, em lampa, krukor och blommor fanns i mina paket. Nu hoppas jag att Hugo snart har byggt klart sin byggsats så att vi får börja göra natt här:)

Julafton

Då var det dags för julafton. Hugo vaknade halv sju och ville stiga upp men jag fick honom att ligga kvar och till slut somnade han om och vi gjorde morgon kvart över åtta. Pojkarnas morgonpaket var en snoaw kickbike och den var uppskattad. Glada klädde de på sig och gick ut, tyvärr var fotstegen så halkiga så det var svår för dem att åka men nu har morfar räddat dem med halkskydd.



Nu ska jag vila enn stund så jag orkar vara med hela kvällen. Nu är det även bara sju dagar kvar till 2012 och jag hoppas verkligen att lillen stannar tills dess. Sen är det inte ens en månad kvar till det är beräknat att han ska komma:)

God Jul på er!


Dan före dan..

Allt är i ordning på Blåbärsstigen 23. Kanske beror det på att vi ska vara hos mormor och morfar i morgon så då behöver man inte fixa med så mycket själv.

Ikväll blir det nog lugnt i väntan på morgondagen. Hoppas alla blir nöjda med sina klappar bara.



GOD JUL!

Jullov

Idag är det första dagen på jullovet och jag som hade hoppats på sovmorgon, men Noel valde att slå upp sina blå redan 06.30. Förhoppningsvis tar det bara någon dag innan man lyckas få honom att sno lite på dygnet:)

Vi har inga speciella planer för dagen men jag undrar om det inte är dags att julstäda så att det är bortgjort.

Saknad????

Nu har jag packat ut mig själv från jobbet så nu är det jullov som väntar. Robin jobbar på vinterfesten hela kvällen så från och med när han kommer hem är hela familjen Stenlinden jullediga till 9 januari, inte helt fel.



VI längtar efter tomten!

Hår?????

Nu har jag beställt klipp och slingtid. Det enda jag behöver göra är attbestämma mig om jag vill ha kvar allt långa hår eller om jag vill förnya mig. Jag kan inte bestämma mig.

I morgon ska jag på jobbet och lämna över till de som ska gå på min tjänst efter jullovet. Det känns lite småtrist att lämna allt föt man vet ju intevar man hamnar när det är dags att börja om.

bokat

Framtiden verkar vara planerad, både julafton, mellandagarna och nyår. Det blir väldigt lugna tillställningar men förhoppningsvis mycket trevilga. Jag återkommer med mer information närmare. Sen hur det nya året kommer att börja vill jag inte ens tänka på!

Mindre än två veckor

Jag fortsätter nedräkningen. Om tretton dagar är det nytt år och då kommer allt att kännas mycket lättare:) Idag har jag bestämt mig för att inte göra någonting. Jag har ingen bil hemma heller så jag tar mig inte så långt fastän jag skulle vilja. Jag kommer att se klart sista säsongen av Gilmore Girls så sen ska jag hoppa på SOA. 

 


nött och slitet

Då var det söndag så snart är helgen slut. Från och med torsdag har hela familjen jullov och det känns lite lyxigt. Då är vi lediga till den 9:e januari:)

Igår började jag ta fram lite bebiskläder för att kolla vad som fanns och för att tvätta upp det. Till min stora fasa upptäckte jag att efter sex barn(syrrans och mina) så är det inte speciellt trevliga kläder. De är nötta och fula. Jag slängde en hel det men det som var i hyfsat skick fick vara kvar. Det känns ju inte så värt att köpa nytt när man vet att det är sista barnet.

Ikväll blir det att titta på Noels sista hockeyträning för det här året:)

lördag

Har inhandlat nyta krukor idag. Det är något jag har försökt göra i flera års tid  så nu när det var 50% passade det bra. Annars har de sista dagarna varit rätt tunga så jag ligger  mest bara här hemma. Jag hoppas att vi kommer på något att göra ikväll för omväxlings skull men vi  får väl se. Jag ser fram emot februari när jag kan gå ut igen:)

datorn dog

Mitt i allt ihop när jag satt framför datorn så bara tvärdog den, mycket skumt.

Imorgon har Hugos klass julmys så jag ska hälsa på där en stund, man kan tydligen få massage så det kanske ska utnyttjas. Vi blir även bjudna på middag i Säter i morgon och det är uppskattat. Då blir det en sväng förbi badet i Kri-berg också, inte för mig men för de andra.

Fick oväntat men mycket välkommet besök idag:)

tungt

Ikväll är det en riktigt jobbig kväll med en massa sammandragningar som inte släpper fastän jag ligger ner. Jag hoppas att det ger sig för jag hade inte tänkt få barn än.

Fortsätter vila nu:)


LUCIA

Idag har jag varit på Noels utvecklingssamtal som var väldigt positiv så nu känner man sig lite lättad. Det har varit lite oroligt men nu var det en bättre period så han kanske har mognat:)

Däremot hade storebror varit i lite trubbel igen så där har vi haft samtal om vad som är rätt och fel, vilket han egentligen vet men, men...

Nu ska jag fortsätta njuta av kvällen med Edward Cullen:)




missionskyrkan

Ikväll har vi varit på luciafirandet med Noels dagisgrupp och det var så mysigt. Den här gången skötte han sig även exemplariskt trots att han hade skadat foten och knappt kunde stå på den. Det är inte ofta han är sjuk eller gör sig illa men när han väl för sig illa så blir det väldigt synd om honom. Lite lik pappa i det fallet:)

Det är bara 19 dagar kvar till 2012 och jag längtar:)

söndagsfika

Har precis ätit upp en massa gammalt fikabröd vilket gör att jag känner mig lite halvt illamående.




Förutom tårta fanns även:








Tjamstabacken

Var uppe i backen en sväng i kväll så barnen fick åka lite bob och det var uppskattat. Nu hoppas jag att det kommer mer snö så backen kan öppnas;) Har även haft besök av Therese vilket var mycket trevligt. Nu ska jag fördriva lite tid innan sovdags:)

Så här kul har vi när det är dags för kvällsfika. Noel bestämmer motivet och jag leker konstnär. Ibland blir han nöjd med resultatet.




lördag

Idag är det precis två veckor kvar till julafton och tre till nyår. Än har vi inga planer på vad vi ska göra nyår utan vi får börja med att se om vi ens är hemma:)

Det har inte hänt mycket på blåbärsstigen denna lördag. En sväng på sammhället för att inhandla lördagsgodis och sen har vi varit ute på gården en stund men annars ingenting.

Första julbordet

Då har man intagit första julbordet för i år och det var trevilgt. Erkänner att jag saknar laxen men den får jag väl äta i Januari i stället.

Hälsade även på mitt jobb idag och det är så kul att träffa alla underbara kollegor. När jag sen kom hem därifrån efter lunch var jag helt färdig så jag somnade och det var nog behövligt eftersom natten var lite jobbig. Nu blir det att jäsa framför tvn en stund.


onsdag

Jag tror minsann det har fullit lite mer snö idag och om man ska tro smhi kommer det mer i natt och det gillas. Ikväll blir det nog att titta på lillkillen och hockeyträningen så att man kommer ut i luften lite. I morgon ser jag fram emot julbordet som bjuds på. Jag kommer att sakna laxen något fruktansvärt i år.


Ske-å

Efter rutinbesök hos barnmorskan idag fick jag åka till Ske-å för att kolla upp mig lite extra så att inte den lille parveln i magen skulle titta ut. Vi passade på att köpa de sista klapparna också när vi likas var där så nu blir det förhoppningsvis ingen fler resa innan jul. Under mellandagarna har vi tänkt försöka fixa barnvakt och bo någon natt på hotell och riktigt njuta av lite lugn innan det smäller.

Nu hoppas jag på en god natts sömn för det kan behövas:)


5 december

Sitter som vanligt framför tvn och funderar på vad man skulle ha hittat på idag. Jag är utan bil så jag gissar att det inte blir någonting märkvärdigt. Fortsätter att fundera ett tag:)

söndag

Då var det söndagkväll och en ny vecka väntar. Som tur är får jag åka till Skellefteå på onsdag så då har jag något att se fram emot.

Ikväll var det hockeyträning för Noel.



Ser fram emot fredag då min lille tänkarkille kommer hem.


Härlig helg

Jag har haft en underbar helg med dungersfika, visit i hotellstuga och ett kort besök på hotellet. Mycket trevligt måste jag säga. Jag hoppas Linda kommer hem oftare i fortsättningen för det är tydligen endast då jag tar mig ut ur huset.

Idag åkte skidorna fram och jag måste erkänna att Noel har talang.

Jag har även kokat knäck och jag kanske bjuder på en bild lite senare.

1 december

Nu är vi äntligen inne i december så nu behöver lilleman bara stanna i 31 dagar till och sen är det fritt fram. I kväll har affärerna kvällsöppet så man kanske måste gå ur en stund och se om man kan fynda något.

Igår var det hockeyträning för Noel och det är en riktigt kul upplevelse.


RSS 2.0