solen lyser

Hallå där!

Måste erkänna att jag har det rätt långsamt idag. Robin spelar golf och jag är hemma med barnen. Jag hade bestämt att vi skulle åka och bada men min äldste son ville inte så det blev inte av. Nu sitter jag här och har svårt att ta mig för något.

Vi var ute på hotellet igår och det var kul. Synd bara att det inte var så mycket folk och att det stängde redan klockan tolv.

Nu måste jag ta mig i kragen och gå ut i solen en stund.

ledig idag.

Så var det måndag och här sitter man framför datorn. Jag är hemma med Noel idag eftersom dagis är stängt. Det är faktiskt ganska skönt att få ha en egen mysdag med lillen. Fram mot halv tio ska vi väl bege oss ner på församlingshemmet och se om vi kan träffa några trevliga människor. Jag ska även fasställa tiden för vigseln, då är snart allt klart för att göra inbjudningskorten.

Helgen har varit lugn. Jag kunde tyvärr inte vara med på grannens trettiårsfest eftersom jag hade legat inne på sjukan med njurstensanfall natten innan, så jag var så trött och färdig efter det. Det känns lite trist då jag hade sett fram emot det och barnvakten var ordnad och allt. Istället blev det lite god mat och en tidig kväll.

Igår fick vi trevligt besök. Jag har dock insett att min minsta son behöver få besök oftare för han grät första kvarten de var här. Han är lite rädd för barn i hans egen ålder så han drar sig undan. Det är inte lätt att vara liten.

Nu ska jag gå och krypa ner i soffan och se Postis Per.

torsdagar

Hallå där.

Har just insett att jag bara har engelska lektioner på torsdagar, så det innebär att jag är tvungen att prata engelska hela dagen. Det kändes i eftermiddag när jag slutade för jag var helt öm i ansiktet, tydligen anstränger man sig mer när man pratar ett annat språk. Man får väl se det positiva med det hela, att man tränar själv.

Förra helgen var det bröllop och middag tre dar irad. Mycket trevligt måste jag säga. Här kommer en bild på brudparet.



De var så vackra. Det var itne helt fel heller när Robin sjöng Raise me up vid intågandet.



En aning dålig bild dock.

Måste säga att det var bra att få vara på ett bröllop och få lite ideér, så snart kan vi börja skicka ut våra inbjudningskort. Det jobbiga är att veta vilka man ska bjuda så att man inte missar någon.

I morgon blir det fest igen, fira en födelsedag. Sen hoppas jag nästan att det blir lugnt ett tag, man är inte van att vara igång varje helg.

Nu ska jag slänga mig ner i soffan och bara ta det lugnt.

RSS 2.0