Livet

Vissa dagar älskar jag bara livet mer än andra och idag är en sådan dag. Varför vet jag inte men jag tror det är för att jag har en sån underbar familj. Lyckan att få ta hand om och hjälpa fyra pojkar att ta sig fram i livet fastän det inte är så lätt alla gånger. Man lär sig så otroligt mycket av att se sina barn växa upp. Att man sen har några barn med funktionshinder gör att man utvecklas enormt och man lär sig se saker med andra ögon. Man får helt enkelt lära sig att tänka annorlunda. En utmaning kan man kalla det.


Jag följer en blogg som heter prestationsprinsen och den är värd att följa om man på något sätt kommer i kontakt med barn som har Asperger eller Autism. 

Bad

Idag blev det bad i Arvidsjaur och där var vi inte ensamma från Malå. Mycket trevligt. Självklart blev det ett besök på Dollar innan vi avslutade med Pizza. 

Nu blir det lördagsmys!

Trötthet

Oj, så trött jag har varit senaste tiden. Jag brukar alltid ha tusen saker igång och planer inför all min lediga tid men nu vill jag helst bara slöa i soffan. Kanske är det dags att inhandla lite vitaminer och styra upp det här med promenader så de blir av regelbundet. Tur jag har mina föräldralediga eftermiddagar med Charlie så vi får ta igen oss lite. Nu återgår vi till slappandet i soffan.





Fredagsmys

Idag slutade jag och Charlie till lunch så då gick vi hem och tog det lugnt. Nu har vi precis ätit plankstek och det smakade super. Annars är ljusen tända och fredagsmyset ett faktum.






Mystisdag

Tisdagar har blivit mina favoritdagar nu när jag är föräldraledig. Jag hämtade Charlie kvart i tolv och då promenerade vi hem och han hade så mycket att berätta. Väl hemma myste vi rätt länge i soffan innan vi gick ut och träffade grannarna en stund innan tacomiddan.





Rita hann vi också och kvällen avslutades med en långpromenad. 

Ont

Idag gick jag och Hugo uppför Tjamstan och det kändes riktigt bra. Sen hörde grannen av sig och ville gå en prommis och det säger man ju inte nej till så då blev det en tur runt Lindenäs och nu känns det i kroppen, aj, aj. Det är bara att bita ihop och planera in nästa träningspass. Det skulle sitta fint med en häst men... 

Hugo hade i vilket fall gjort en blåbärspaj lagom till när jag kom hem och den var mycket god. Tack Hugo.




PT

Inte helt fel med en egen tränare som tar en till toppen. Sonen hade dock betydligt bättre tid än mamman. Han sprang både upp och ner. Glad är jag i alla fall att jag tog mig ut. Nu blir det kurs resten av vecka, spännande.




Tjamstan

Med trevligt sällskap besteg jag Tjamstan ikväll. Jag ska vara ärlig och berätta att jag inte orkade hela vägen till toppen så jag måste fortsätta träna tills jag tar mig hela vägan.


Sjukt skönt så här efteråt i alla fall. 

Söndagsångest

Tack och lov har jag aldrig Söndagsångest. I helgen har vi klippt gräs, städar garaget och bara haft det lugnt och skönt. I kväll blev det popcornmys och nu börjar nattningen.




Myslördag

Det blev en hemmakväll och vad gör väl det när Breaking Dawn går på tv. Hög mysfaktor. Fick även trevligt besök.




Tidig morgon

Jag vaknade kvart över fem av trippande småfötter som var på väg till soffan. Jag hämtade lillkillen och la honom igen och förhoppningsvis somnar han om en stund. Han ville tyvärr inte sova i min säg(tänkte stjäla mig en kram) utan han skulle sova i sin säng. Ny är det bara att ladda för en kortdag på jobbet då jag är föräldraledig. I eftermiddag.





RSS 2.0