Tungt

Nu är jag less sjukdomar på riktigt. Det har varit något jämt de sista två månaderna.


Charlie har fått penicillin idag så vi får väl se om det börjar vända snart. Det blir nog en lugn påsk i alla fall.


Här har vi i alla fall en nöjd kille som fick bli Star wars målad idag.





Då var det dags igen

Hämtar hem barnen från dagis och ser fram emot fredags men tyvärr kom febern krypandes så Charlie ligger utslagen med dryga 39 grader:-( Men man ska inte klaga för bortsett från febern så känns livet ganska bra:-)




Mys

Vilken fantastisk helg vi har haft. Charlie har, peppar, peppar, haft en kanonhelg och varit på strålande humör nästan hela tiden och det är vi inte bortskämda med. Igår åkte vi en sväng till Arvidsjaur för att kolla husvagn, en sväng på luftlandet och sen hade vi middagsgäster. Hela familjen är nu även frisk så vad kan man klaga på??? Efter lunch idag blir det nog en sväng till backen och ikväll hoppas jag på filmmys.

Lördag

Ja, då var sportlovet slut och tyvärr har vi haft sjuka barn mest hela tiden. Två dagar har vi kommit oss ut och nu vore det trevligt om det fortsatte i rätt riktning. En sväng till backen blev det idag och Noel fick åka rensläde. Det lär väl bli samma i morgon om vädret är lika fint som idag:) Ikväll blir det en promenad och sen måste jag fortsätta sluka böcker så jag har läst allt som mina elever ska läsa.

Hosta

Hugo hosta verkar aldrig släppa:-( Däremot är både Noel och Charlie pigga för tillfället och nu hoppas jag det förblir så ett tag. Småtrist väder än så länge så det blir ett besök på biblioteket i eftermiddag.




Hemma igen:)

Då ha vi spenderat en helg i Skellefteå och det var mycket trevligt. EN del shopping hann vi me och även vila stodpå schemat. Nu är vi åter hemma och har sportlov. Eftersm det verkar vara kallt idag blir det nog att stanna inne, men jag hoppas på varmare väder framöver så vi kommer oss ut lite:)

RSS 2.0