Söndag

Nu är snart denna fullspäckade vecka och helg till ända. Allt har funkat över förväntan och nu är det bara timmar kvar tills allt blir som vanligt igen och då ska jag njuta av sista arbetsveckan innan sportlov. Hoppas att vädret blir som idag för bättre än så här kan man inte  ha det. 

Idag släppte jag även Charlie själv i backen. Från toppen till och med. 



Börjar nästan längta efter sommaren.


140 år

Nu har vi firat 70 åringarna med bad och mat på Källan. Riktigt mysigt och kul att träffa kusinerna vilket inte händer alltför ofta.





Snart helg

Snart har vi fixat denna vecka utan pappan. Nog är det allt skönt att vara två. Tack och lov har jag haft både mamma, pappa och Johan som har hjälpt mig att få allt att fungera. Noel fick stå över alpinaträningen men resten fixade vi. Nu är det snart helg med 140-års firande och hockeyturnering!




Hektisk vecka

Ja, nu inleds snart den hektiska veckan som jag inte riktigt vet hur jag ska få ihop. Till att börja med är det barngympa i morgon klockan fem och jag slutar halv fem och ska då försöka hinna hämta på förskolan, fixa middag och helst hinna få i Charlie middan innan det är dags. Nåja, i värsta fall får vi stå över.



Annars väntar en del spännande möten som jag hoppas kunna delta i.



Lördag

Även denna vecka sprang iväg. Mycket har hunnit hända och framtiden är oviss men jag försöker vara positiv. Allt kommer säkert att bli bra till slut.

Idag blev det ett besök i backen och ett i badhuset så jag gissar att det blir en lugn kväll. 


Min lille hjälpreda. 

Tröttlördag

Idag blir det en Tröttlördag efter en mycket trevlig fredagkväll. Jag hann föreviga minnet under tiden jag ledde spelet som jag inte var alltför bra på. På samma bild ligger Robin sist vilket han inte gjorde särskilt länge eftersom han vann alla omgångar.


Jag insåg även att jag var en fena på att kasta pil!


Lokaler

Nu är lokalutredningen igång igen gällande för- och grundskola. Intressant måste jag säga och jag hoppas det blir bra för alla. 

Ikväll besökte jag och minstingen badhuset medan Noel spelade hockey.




Planering

Ja, full rulle ständigt och jämt men nu är det två hyfsade veckor innan det drar igång ordentligt. Vecka 8 blir jag ensamstående då R åker till Umeå för att plugga. Direkt han slutar på fredan ska vi iväg och fira blivande 70-åringar. Samma helg har Noel hockeycup i À-jaur så vi får ligga i för att få allt att stämma men det ska nog gå. Gissar att jag kommer att behöva vila upp mig efter den veckan.

Ikväll var det i alla fall mysigt med barngympa.




Underbart

Oj, vilken underbar helg vi har haft. Mysigt hotell, shopping och trevligt sällskap gjorde allt. 

Trots detta var det skönt att komma hem till våra underbara pojkar. Ett stort tack till Rosita som gjorde det möjligt!

Bjuder på en bild av en mycket nöjd Noel.




Hotellweekend

Då var det äntligen dags för en Hotellweekend i stan. Det har varit så enormt mycket sista tiden då det känns extra skönt att bara få slappa och shoppa. Mysigt hotell också.

RSS 2.0