Bullmark, Umeå, Ikea och annat

Helgen har vi spenderat med fantastiska familjen Loftvall som hyrde in oss i sin husvagn så vi kunde övernatta. Vi besökte Ikea, Avion och det nya badet där brandlarmet gick så vi fick stressa lite. En helt perfekt helg då alla barnen var nöjda då allt fungerade riktigt bra.

På vägen hem blev det lite shopping i Skellefteå så nu blir det vatten och bröd resten av månaden. Kom på att jag inte tog några kort alls så därför blir det ett fotolöst inlägg.


Jobb

Första veckan gjord och nu söndag så då är det snart dags för vecka nummer två. Det har gått riktigt bra på jobbet och Charlie har haft en riktigt bra vecka på förskolan. Noel ville vara på fritids så han gör sin sista dag där i morgon. Enormt bra att de har lovfritids numera.

Två av killarna är nyklippt och redo för skolstart. Däremot har en av dem vuxit urbana sina kläder så det blir nog en sväng till Umeå framåt helgen.


Familjen samlad

Efter åtta veckors semester var hela familjen samlad på Blåbärsstigen och det firade vi med planksteksmiddag.


Hockeyskola

Nu har jag och Charlie kommit hem efter nästan två månader i Byske. Tiden bara springer iväg. Robin och Noel är kvar då Noel går hockeyskola. Han är sjukt nöjd med och vill så klart aldrig att det ska ta slut.



Tyvärr regnar det här hemma och det ser ut som att regnet ska hålla i sig resten av veckan.

Min lille målvaktskille.


Nolia

I går besökte vi Nolia där vi mest kikade på husvagnar. Jag var inte riktigt imponerad av årets vagnar, särskilt inte Adrian. Trist men då sparade vi en massa pengar i alla fall. En tur till lekparken på habsbadet han vi också med.


Snart

Nu är det inte många dagar kvar av semestern men vi har fortfarande fint väder så vi njuter. På måndag börjar Noel hockeyskola så det blir en fantastisk avslutning på hans sommarlov. Idag ska vi in till stan och hämta släpen och sen ska vi besöka några goda vänner som flyttat dit.

Igår besökte vi Leos!!!


RSS 2.0