Midsommarhelgen:)

Vilken fantastisk start på semestern vi har haft. Det är helt underbart här i Byske och helgen som bjöd på strålande sol gjorde det inte sämre. Riktigt varmt har det dock inte varit men man får inte begära för mycket.

Trevligt folk har vi stött på också så midsommarafton satt vi uppe till halv ett vilket inte är likt mig, men har man roligt så har man:) Nu har de flesta åkt hem så nu återfinner sig lugnet. Vi har precis kommit hem från stranden där Hugo och Otto cyklade ut i havet och sen råkade de gräva ner ottos sko i vattnet och det tog ett tag att hitta den kan jag lova. Nu bjuder jag på lite bilder från helgen.

Noel i sin midsommarkrans.




Noel och Albin tar igen sig med bilarna.



Charlie myser i förtältet.



Hugo vid badet.



bloggande

Jag har inte bestämt mig för om jag ska blogga under sommaren eller inte. Jag skulle vilja göra det men jag vet inte om orken finns.

VI är i alla fall i Byske nu, vädret är inte riktigt på topp men det är underbart ändå. Skönt att vara hemifrån ett tag nu när man i stort sett har legat inne i ett års tid. Skönt är det också att ha  nära till lite olika städer som man kan besöka ifall det blir mycket regn i sommar.

VI planerar för ett bad i dag trots kylan för det finns en kille som vill åka mer fritt fall:)

Hade tänkt bjuda på en bild men datorn vill inte:(

Byske:)

Vi hade inte tänkt stå i Byske i sommar men vi ändrade oss och i helgen är det premiär. Husvagnen är uppställd och jag ångrar inte vårt beslut. Det är bara hur mysigt som helst här:)

I morgon måste vi åka hem eftersom Robin jobbar och Hugo går skola, men snart ska vi tillbaka igen. Det är till och med trevligt här fastän vädret inte är på top:)

RSS 2.0