långhelg

Då var det söndag men helgen är inte slut än för hela familjen är ledig ända till på onsdag:) Hoppas bara solen vill titta fram så vi kan vara ute mycket.

Igår var den dans på borgen och jag undrar hur alla hade det?? Själv satt vi hemma och såg "smartare än en femteklassare".

Vi måste även till stan en sväng och nu när Noel är feberfri, äntligen, så kanske det blir i morgon:)

Skåp

Idag har jag gått runt i huset och städat i en del skåp och lådor. Av någon anledning kan det bli oordning i dem.

I går var Benjamin här och vi var ute och cyklade runt kvarteret och det dröjde inte länge innan han kunde cykla utan stödhjul:)

Noel har fortfarande feber, inte mycket men den finns där. Det låter även som han har en del kråkor i halsen men han klagar inte och har inte ont någonstans så jag hoppas att det ger sig snart.

Nu är det snart dags att starta en tvättmaskin:)

Medlemsmöte

Febern verkar ha gett med sig så kanske har vi tur och det bara var en snabbförkylning:) Just nu ligger vi i soffan och ser på bolibompa.

Ikväll är det medlemsmöte för lärarförbundet och en forumteater ska spelas av några fruktansvärt duktiga kollar. Jag har sett de förut och det var otroligt många skratt så jag ser fram emot kvällen.


Slödag:)

Oj, så slöa vi är här hemma idag, men så får det vara när febern är på besök. Hoppas på en piggare dag i morgon:)

Förövrigt så blir Charlie tre månader idag!!!


Lorax

I går var det lördag och då var vi på kalas i Lönås där det bjöds på en hel del godsaker. Efter kalaset var det avslutning i missionskyrkan så då var vi även där.

Idag fick vi förfrågan om vi kunde ta våra extrabarn på bio så det ska vi göra i eftermiddag. Jag gissar att vi ska hinna ut en sväng före det.


Mysdag

VIlken härlig dag det har varit. Det blev en lugn förmiddag eftersom Johan hämtade Noel så jag slapp väcka Charlie för att lämna Noel på dagis. Sen hämtade mormor Noel eftersom hon ändå skulle vara barnvakt en stund medan jag var på en träff på skolan. Sen kom Eddi och Jonathan hit efter skolan så då åt vi middag, spelade spel och läste lite läxor.

Morfar kom förbi och satte upp basketkorgen som Hugo fick i födelsedagspresent igår så då sprang alla killarna ut och spelade basket. Nu är barnen isäng (förutom Charlie) som har någon timme kvar, men sen ska det blir skönt att lägga sig. Jag ser fram emot en myshelg:)

Förberedelser

Idag är det bäst att förbereda inför morgondagen då Hugo ska ha kalas för sina vänner. Det ska bjudas på tacos till middag och glass till efterrätt. Sen skulle de se en film, äta popcorn och chips. Jag måste nog ut och handla en present också.

Idag bjuder jag på en bild av Charlie:


Måndag

Oj, så trött jag var i morse när jag skulle kliva upp. Man har blivit bortskämd en vecka nu när man fått sovmorgon varje dag, men nu är det slut på det. Vi har varit en sväng på församlingshemmet och det var riktigt kul. Det är roligt att så många har börjat komma dit, både för Noel skull men även för min. Jag behöver lite vuxensällskap ibland.

Förutom detta har jag suttit och tittat på lediga jobb, inte för att jag har tänkt byta men det är kul att se vad som erbjuds:)

Dålig uppdatering, jag vet:(

Nu har det varit full rulle ett tag så jag har inte hunnit med bloggen alls. I torsdags så var våra "extrabarn" här så det innebar tre pojkar till i familjen så då var det inte en lugn stund men det var riktigt trevligt. I fredags så åkte vi tillsammans med min systers familj och mina föräldrar till Arvidsjaur för att fira lite födelsedagar. Det blev bad och pizza. Vi kikade även på en husvagn men den föll mig inte riktigt i smaken så den får nog vara.

I går blev det sista turen till backen och sen hälsade vi på grannarna. Idag har vi renoverat cyklarna och tagit en premiärtur. Då passade vi på att dela ut inbjudningskorten till Hugos kalas som blir på onsdag. Nu är fisken i ugnen och efter middan blir det biltvätt. Ja, ni hör - inte en lugn stund:) Tur att skolorna börjar om i morgon.

Vilka dagar

Sista dagarna har väl inte varit de bästa men efter en dag som denna känns det helt okej. Vi har fått möjligheten att hjälpa tre stycken pojkar lite och det är så kul. Lite trött är man efter att ha provat på att vara sexbarnsförälder men det var helt klart värt det:)

I morgon bär det av till Arvidsjaur för att fira tre födelsedagsbarn. Det blir bad och pizza och sen hoppas jag att vi hinner förbi en sväng på husvagnsaffären för att kika lite:)

Nu hoppas jag att Charlie vill göra en bra natt!

Så mycket prat!

Prat kan vara både positivt och negativt, men idag hälsade jag på en god vän och där blev det mycket prat och det var positivt och trevligt.

Annars är det riktigt dåligt väder och man vill inte gärna gå ut samtidigt som det blir rätt långsamt att bara sitta inne. Vi måste nog försöka hitta på något till ikväll.


Fint besök

Idag fick vi ett snabbt besök av Zaida och Anders. Vi träffs inte så ofta så det var riktigt trevligt, och snart är det nog vår tur att hälsa på dem:)

Jag och Noel for en sväng till backen efter det. Det blev bara bob idag så vi var där inte alltför länge. Nu är påsken över så nu är det bara att blicka fram mot nästa helg och det gör jag med glädje. Det låter som att vi ska åka till Arvidsjaur med "hela" min familj och det ska blir trevligt. Det är ju några som ska firas, rättare sagt Gustaf, syrran och Hugo förståss:)

Fint väder

Vilket härligt väder det har varit idag. Noel har varit med i sin första slalomtävling och det gick så bra. Han fick pris, en plakett eller vad man ska kalla det och ett kinderägg och gissa om han var lycklig.

Sen vände allt och jag blev på så dåligt humör och är det än. Det är svårt att vända tillbaka igen men som så många gånger förr så ordnar det sig nog till slut ändå. Eventuellt blir det filmkväll med tjejerna ikväll och det kanske gör susen.

Påsklördag

Fint väder verkar det vara och fastän natten har varit riktigt jobbig så ska vi försöka ta oss upp i backen. Så nu blir det lite mat:)

Långfredag 2012

2003 var långfredagen den 18 april och då föddes Hugo, så i år är påsken lite tidigare. Idag har vi varit och åkt påskloppet i Lönås så även jag har stått på skidor:) Jag har tyvärr inga kort därifrån men det var riktigt trevligt.

Det blir lax till middag och sen ska jag göra mig redo för Lets dance:)


Trötthet

Jag kan inte begripa varför jag är så trött. Det är som att jag har hamnat i någon slags koma och jag kan inte ta mig ur den, huvva.

Snart är det dags att hämta hem mellansonen från förskolan och då vaknar man till liv för då blir det inte en tyst minut och det kan jag behöva. Jag gissar att jag måste bege mig ut för att inhandla lite påskägg i eftermiddag så att påskharen kan komma i morgon. Sen ska det väl även planeras för påskmiddagarna och som jag förstår det ska det i alla fall bli en trerätters:)



Det här kortet måste vara någon vecka för nu fyller lilleman ut overallen.

Jobb

Idag hade jag en träff med rektorerna och det är nu bestämt att jag kommer att jobba 60% från och med hösten, vilket jag ser fram emot.

Jag hade tänkt baka en kladdkaka ikväll för att bjuda på men de jag hade tänkt bjuda var inte anträffbara så det får bli en annan kväll.

Snart är det över:(

VIlken underbar helg det blev med mycket trevligt sällskap och mycket god mat.

Idag har vi varit på församlingshemmet och det är riktigt trevligt där nu när det har börjat vara en del föräldrar och barn där. Idag tror jag vi var sju föräldra och tio barn:)


MYYYYS !

Vi hade världens trevligaste lördagkväll här hemma. VI hade bjudit goda vänner på middag och sen blev det en massa surr och barnen hade hur kul som helst. Det var länge sen vi hade så trevligt och det måste göras om snart:)

Det har blivit en hel del städning idag för det var chips och popcorn precis överallt men nu är det fint igen. Nu tror jag det snart är dags för lunch och sen blir det backen!

RSS 2.0