tiden går

Tånk vad tiden går fort. Det känns inte alls länge sedan det var en skärtorsdag och 25 grader varmt ute. Vi stod på torget i t-shirt och jag vägde sisådär 86 kilo. Dagen efter kom Hugo till världen och ikväll har vi suttit och tränat treans gångertabell. Vad hände där mellan?? Jo, jag fick ett jobb och där är jag kvar, jag fick ett barn till, vi köpte hus osv. Nåväl, det är bara att inse att man håller på att bli gammal=(

Igår var jag i stallet och red Noel och han blir bara mysigare och mysigare. Det är så kul när man känner att man håller på att hitta tillbaka till sitt gamla jag, omän det är väldigt långt kvar. Jag har även fått reda på att det är en dressyrtävling i mars och jag skulle så väldigt gärna vilja vara med på Omar men jag vet inte hur jag ska få ner honom till Malå. Jag måste jaga lite transporter.

I morgon ska jag på kurs till Ske-å och lära mig lite om den nya skollagen och det ska bli spännande så nu är det snart god natt.

Äntligen fredag

Nu är första arbetsveckan gjord och den har gått riktigt bra och nu är det skönt att det är helg. Det blir en lugn fredagkväll efter att ha ätit en mycket god oxfilé till middag. Jag gissar att det blir att titta på "lets dance" så småningom.

Jag har förövrigt ridit lite i veckan och det har varit riktigt skoj. Eventuellt blir det en sväng till stallet i morgon också.

Vardag

Idag var första skoldagen för eleverna efter jullovet, och jag kan förstå att en del var lite trötta för det är lätt hänt att man vänder på dygnet när man är ledig. Idag har vi även hämtat bilen och den verkar fin så den blir nog vår.

trött

Vi hade en mycket trevlig kväll igår. VI besökte våra kollegor där vi åt middag och umgicks. Barnen hade också mycket trevligt och vi var inte hemma förrän elva så mitt försök att vända dygnet redan fredagkväll gick inte så bra. Jag väckte dock barnen åtta  i morse så jag gissar att det kommer att bli en tung dag. I morgon är man åter tillbaka i vardagen och jag ser fram emot det.



Ett gammalt kort som visar hur snutten ska användas=)

-18 och snö

Vi har precis varit ute och skottat infarten till vårt hus. Jag hade hoppats på en dag med milt väder men när jag kom ut så inser jag att jag har helt fel. Det yr snö och blåser kallt och jag som hade tänkt spendera dagen i backen. Jag har även insett att min kondis att helt borta för jag blev helt slut av att skotta lite snö:(


lathet

Jag har insett att det inte blir alltför mycket gjort när vi har jullov. Vi har mestadels hållit oss innomhus i två veckors tid och jag inser att jag håller på att bli lite rastlös. Jag har i och för sig hunnit vara uppe i backen en dag och åkt slalom med sönerna.

Idag har jag även varit en sväng till stallet och det var mycket mysigt. Jag önskar bara att jag skulle ha möjlighet att rida någon gång då och då.

Sen har man vänt på dygnet lite också. Detta innebär att Noel just nu sitter och spelar tv-spel och är hur pigg som helst. En fördel med det är ju att man får lite sovmorgon. Nåja, nu ska jag försöka klura ut vad man ska hitta på i morgon så att vi inte blir sittandes hela dagen=)

RSS 2.0